“Activa’t fes salut”, la caminada per incentivar l’activitat física a Montblanc

Aquesta caminada es troba emmarcada com una activitat dins el projecte: "DONEM VIDA AL PARC! Fem salut"

Esports, Montblanc

Participants a la caminada
Participants a la caminada | Cedida

En motiu de celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física, el passat 18 d’abril va tenir lloc la I Caminada «Activa’t fes salut» per tal d’incentivar l’activitat física i així millorar la salut de les persones. 


Aquesta caminada va sortir a les 10 h del matí de la Plaça Major i va anar fins a la Font de la Ceba passant pel camí de la Parellada i de tornada es va passar pel Pont Nou, aconseguint així, realitzar un itinerari circular per acabar davant del parc de la salut ubicat a la Plaça Xavier Huguet, darrera la biblioteca. En aquest punt els participants de la caminada van poder gaudir d’un esmorzar saludable, amb fruita i aigua. 


Aquesta activitat va ser organitzada per l’Ajuntament de Montblanc i amb el suport de l’Institut Català de la Salut amb l’Equip d’Atenció Primària de Montblanc.


Aquesta caminada es troba emmarcada com una activitat dins el projecte: DONEM VIDA AL PARC! Fem salut. 


A més, en els propers mesos, maig i juny, tots els dijous de 9 a 11 h es duran a terme activitats d’exercici físic al parc de la salut (plaça Xavier Huguet) i també es treballaran hàbits saludables. Per poder participar ens aquestes activitats del parc de la salut del projecte  «Donem Vida al Parc! Fem Salut», cal inscripció prèvia, que és gratuïta, a l’Ajuntament de Montblanc. Aquesta iniciativa també compta amb la col·laboració del Consell Comarcal i el CAP.