Diumenge arriba la XIII Cursa de Muntanya i Caminada Popular de Santa Coloma de Queralt

Aquesta serà la 13a edició de la prova, que comptarà amb dos recorreguts, un de 17,4 km i un altre de 10 km

Esports

| Club Atlètic Santa Coloma de Queralt

Un any més arriba la Cursa de Muntanya i Caminada Popular de Santa Coloma de Queralt. Aquesta serà la 13a edició de la prova, que comptarà amb dos recorreguts, un de 17,4 km i un altre de 10 km.


La prova, organitzada pel Club Atlètic Santa Coloma de Queralt, tindrà lloc el diumenge 28 d’abril, amb inici a les 9 del matí.


La cursa i caminada de 17,5 km compta amb un circuit circular de 17,5 km de llargada, 346 m de nivell acumulat i dificultat moderada. Sortida ràpida en pista, camins amples, molts corriols i algunes pujades exigents. Es pot fer corrent o 
caminant.


Pel que fa a la caminada de 10 km, compta amb un circuit circular de 10 km de llargada, 177 m de nivell acumulat i dificultat baixa. Sortida en pista, camins amples i corriols. Apte per a tots els nivells.


Com a novetat d’enguany, es posaran fonts d’aigua als avituallaments i a la plaça Major per evitar el malbaratament d’aquest recurs bàsic i disminuir el volum de deixalles. Als caminadors se’ls donarà una ampolla petita en envàs de plàstic en recollir el dorsal i es podrà reomplir als avituallaments tantes vegades com es vulgui. Els corredors disposaran de gots als avituallaments.