Les eleccions generals han certificat Esquerra com a força més votada a la Conca de Barberà

La formació republicana ha consolidat la seva victòria a les generals que ja va tenir el 2016

Actualitat

La Conca de Barberà ha tornat a afirmar Esquerra Republicana de Catalunya com a força més votada a les eleccions generals, tal i com ja va passat l'any 2016; amb l'afegit, que en aquests comicis d'avui diumenge, la participació ha estat força més alta i que això, ha consolidat encara més, la victòria republicana a la nostra comarca.

També l'any 2015, es votaven eleccions generals a la Conca de Barberà i Esquerra tornava a ser la força més votada, tot i que força frec a frec amb la llavors anomenada Democràcia i Llibertat (CDC). Ara, la llista de Junts per Catalunya, s'ha imposat en dues localitats de la nostra comarca, com ara, Vallclara o Vallfogona de Riucorb, així com també, a Savallà del Comtat i també, Forès.

 

En el cas de Montblanc, Esquerra treia 1.110 vots, l'any 2016, mentre que aquest diumenge, n'ha tret 1.616, mentre que llavors, CDC en treia 582 i ara, Junts per Catalunya, n'ha tret a la capital de la Conca de Barberà, 824. A l'Espluga, els republicans també han pujat força, passat dels 607 vots del 2016, als 986 d'aquest diumenge i especialment visible és el cas de Santa Coloma, on els republicans van treure el 2016, 387 vots i en aquesta ocasió, 611.

 

Destacar també, que en totes les localitats la participació ha augmentat de forma considerable, fet que també, demostra lo mobilitzats que estaven els votants davant l'actualitat tant nacional com del conjunt de l'estat.