4.000 copes venudes en el primer cap de setmana del Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà

Més de 9.000 tastos servits de vins DO Conca de Barberà.

Montblanc

4.000 copes venudes en el primer cap de setmana del Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà
4.000 copes venudes en el primer cap de setmana del Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà | DO Conca de Barberà

Dotze cellers han estat durant el primer cap de setmana oferint els seus vins i assessorant als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins de la DO Conca de Barberà. Amb els dos dies que per ara s'ha celebrat el Mercat de vins i caves s'han venut fins a 4.000 copes i s'han realitzat més de 9.000 tastos. El proper cap de setmana del 4 i 5 de maig es podran tornar a tastar els vins dels cellers de la comarca dins el segon cap de setmana de la Setmana Medieval.

És notori l’entusiasme que genera el Mercat de Vins entre la mateixa gent de la comarca com entre els visitants de fora tot i que aquest diumenge coincidia amb les eleccions generals al Congrés dels diputats. Trobem visitants procedents del Camp de Tarragona, de l'àrea de Barcelona i cada cop més, també, amb una presència més elevada d'estrangers.

 

Queden 2 dies de mercat:

Dissabte 4 de maig: d'11 a 21h

Diumenge 5 de maig: d'11 a 16h

 

Funcionament

Aquest any hi haurà una parada de venta de copes (amb porta-copa) a un preu de 3€, i després cada celler oferirà els seus tastos a partir d'1€ depenent del vi i del celler. Com en les últimes edicions també s'instal·laran dues parades de menjar per poder maridar.