La Ruta del Cister participa al Mercat d’Escapades 2019

Tindrà loc els dies 3,4 i 5 de maig al Passeig Lluís Companys de Barcelona

Actualitat

La Ruta del Cister participa al Mercat d’Escapades 2019
La Ruta del Cister participa al Mercat d’Escapades 2019

La Ruta del Cister es promociona al Mercat d’Escapades que tindrà lloc els dies 3,4 i 5 de maig al Passeig Lluís Companys de Barcelona.

 

El mercat d’escapades, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, és un mercat d’experiències turístiques, de tallers, d’activitats, de gastronomia, on la cultura és la protagonista.

 

És una acció de promoció turística que se celebra per cinquè any consecutiu a Barcelona amb l’objectiu de vendre i promocionar al públic barceloní les principals destinacions turístiques de Catalunya. 

 

La Ruta del Cister hi serà present amb tot un catàleg de propostes per vendre al visitant. L’estand de La Ruta del Cister estarà ubicat a l’apartat de Catalunya i oferirà diferents propostes, rutes en cotxe per la Ruta del Cister i aquest any aprofitant que és l’any del turisme cultural s’oferirà a tots els visitants el talonari cultural que recull 34 vals de 2x1 i gratuïtats per conèixer bé la Ruta del Cister. 

 

L’horari d’obertura de la mostra, obert a tothom, és el divendres de 12 a 21h; el dissabte de 11 a 21h i el diumenge de 11 a 19h.