400 participants a la cursa de l'1 de maig a l'ermita de Sant Josep de Montblanc

Xavi Garcia Insa guanyava la cursa amb 35 minuts i 47 segons

Esports

400 participants a la cursa de l'1 de maig a l'ermita de Sant Josep de Montblanc
400 participants a la cursa de l'1 de maig a l'ermita de Sant Josep de Montblanc | Cedida

La 42a edició del cursa de fons i la 25ena edició de la cursa de fons a l'ermita de Sant Josep, va comptar amb més de 400 corredors, una participació més alta que en edicions anteriors, el que va ajudar a celebrar els 25 anys de la cursa de fons a l'ermita de Sant Josep, com un dels actes centrals del 25e aniversari del Club Atlètic Montblanc.

 

Pel que fa a la cursa de fons, a les 10 del matí es donava la sortida a la 25ena cursa de Fons a l'ermita de Sant Josep. Van sortir 230 corredors, amb unes 60 de dones corrent. Un cop feta la sortida, els corredors, van fer un recorregut nou, que passava per diferents indrets de Montblanc. Passats 35 minuts i 47 segons arribava el primer classificat de 25ena cursa de fons, Xavi Garcia Insa del FACVAC-RONHILL, guanyador de les darreres edicions de la cursa de Fons. El seguia d'aprop el corredor del Club Atlètic Montblanc, Ramon Requesens amb un temps de 35 minuts i 50 segons. En tercer lloc quedava Marc Morató del Club Atlètic Espluguí amb un temps de 36 minuts i 11 segons. Pel que fa a la categoria femenina la cursa va ser guanyada per una clàssica guanyadora de la cursa de fons a l'ermita de sant Josep, la corredora de l'ACTIVA'T RUNNERS, Anahi Herrera amb un temps de 43 minuts i 5 segons, seguida de Laura Teruzzi del Runners Sant Adrià amb un temps de 44 minuts i 12 segons i en tercera posició Pat Perpinya del Cambrils Club Triatló amb un temps de 44 minuts i 33 segons.

 

El lliurament de premis va comptar amb la presència de diferents regidors de l’Ajuntament de Montblanc. Durant l'acte de lliurament s'ha fet el lliurament simbòlic dels diners recaptats a favor de la campanya de la policia local de Montblanc #pelsvalents.

 

Abans del lliurament dels trofeus als primers classificats de la cursa de fons, es va fer un petit record als montblanquins i montblanquines que van participar a la primera edició de la cursa de fons a l'ermita de Sant Josep.

 

Les classificacions de la 25a Cursa de Fons i moltes fotos de la cursa de fons i de la popular poden trobar-se a al web del club www.atleticmontblanc.cat