L’Espluga, a la final de la Copa B de tennis taula

Pàmies i Andreu s’han mantingut amb vida fins a la final d’una copa que creua els millors equips de la Segona i Tercera Divisió Provincial

Esports

L’Espluga, a la final de la Copa B de tennis taula
L’Espluga, a la final de la Copa B de tennis taula | Cedida

El primer equip d’Els Carquinyolis disputarà la final de la Copa B el 9 de juny amb del Reus Deportiu després d’haver superat la semifinal aquest passat divendres amb un ajustat 3 a 2 davant del segon equip reusenc.


La parella formada per David Pàmies i Joel Andreu és l’única del CTT l’Espluga que s’ha mantingut amb vida fins a la final d’una copa que creua els millors equips de la Segona i Tercera Divisió Provincial i que tanca la temporada.


La semifinal es va jugar al Casalet de l’Espluga on s’hi va poder veure un enfrontament vibrant i molt ajustat. El partit va arrancar amb bon peu per als de la Conca amb la primera victòria de Joel Andreu davant de Joan Puig, el segon millor jugador del Rànquing de Segona.


En canvi, el segon partit individual que va disputar David Pàmies va decantar-se pels del Baix Camp també per la mínima. Amb un empat a 1 al marcador el partit de dobles va ser pels Carquinyolis, també amb un marcador molt ajustat de 3 a 2 que donava ànims als locals.


Els dels Conca només necessitaven guanyar un partit més per fer-se amb el tiquet per la final. Tot i això, el Reus Deportiu va tornar a empatar el partit amb la victòria de Joan Puig davant de David Pàmies. Finalment, Joel Andreu resolia les semifinals guanyant l’últim partit per 1-3. D’aquesta manera, la parella del primer equip dels Carquinyolis tancarà la temporada disputant la final de la Copa al Complex Educatiu de Tarragona, després d’haver aconseguit l’ascens a primera i el podi a l’Open internacional de veterans.