Montblanc ja es prepara per les Festes de Sant Maties

Els actes se celebraran el 17, 18 i 19 de maig

Montblanc

Montblanc ja es prepara per les Festes de Sant Maties
Montblanc ja es prepara per les Festes de Sant Maties | Anna Torija

El cap de setmana del 17, 18 i 19 de maig se celebra a Montblanc les Festes de Sant Maties. Després de la celebració de la Setmana Medieval, la capital de la Conca de Barberà ja veu l’arribada d’unes noves festes, enguany amb Sant Maties protagonitzant el cartell. La presentació de les festes es feia en roda de premsa aquest dimarts 7 de maig a l’Ajuntament de Montblanc amb el regidor Oriol Pallissó. 

 

Divendres 17 de maig començaran els actes. No hi faltarà la salve i el seguici montblanquí. També destaca la presentació d’un conte d’Aprodisca, amb la participació de la cucafera.

 

Dissabte 18 de maig es comptarà amb escacs, futbol, el seguici, xerrades per part de l’Ateneu Empelt i el punt fort de les festes, la celebració dels 25 anys dels Amics dels Gegants de Montblanc. A la nit destaca el punt musical que portaran des de l’orquesta Treu-li la pols al teu instrument cantant i adaptant temes de Judit Neddermann.

 

Diumenge 19 de maig es farà un torneig de futbol games, també es comptarà amb la trobada dels Amics dels Gegants, la diada castellera i la cercavila amb el seguici infantil.