La Policia Local de Montblanc informa d'obres d'asfalt de la muralla Santa Tecla i talls al trànsit

A mesura del possible i conforme vagin avançat les obres s'anirà obrint el trànsit permetent la circulació dels vehicles

Montblanc

| Cedida

La Policia local de Montblanc informa, que a partir del dilluns dia 13 de maig de 2019 començaran les obres d'asfalt de la Muralla Santa Tecla, en conseqüència es tallarà al trànsit de forma progressiva i per trams, concretament la planificació de talls és la següent:

 

- Dilluns dia 13 de maig a partir de les 08:00 hores del matí i fins aproximadament les 18:00 hores quedarà tallat el pont nou fins al carrer Aguilò. Durant aquest període de temps no es podrà accedir al Baluard des del pont nou.

 

- A partir de dimarts dia 14 quedarà el trànsit tallat el tram comprès entre la Torre dels cinc cantons fins el carrer Batlle Dionis Mestre. A partir d'aquest moment s'habilitarà doble sentit de circulació als carrers Aguiló, Casal i passeig de l'estació per accedir als pàrquings així com donar sortida als veïns i serveis.

 

- Dijous dia 16 les obres afectaran el tram comprès, entre carrer Batlle Dionis Mestre fins la rotonda del Guissona, quedant la Benzinera i establiments d'aquest tram durant el matí i tarda afectats.

 

A mesura del possible i conforme vagin avançat les obres s'anirà obrint el trànsit permetent la circulació dels vehicles.