Arrenca la campanya electoral a la Conca de Barberà

A les 12 de la nit ha donat inici oficial, la campanya per a les municipals i europees

Comarques

Arrenca la campanya electoral a la Conca de Barberà
Arrenca la campanya electoral a la Conca de Barberà

A les 12 de la nit ha donat inici de forma oficial, la campanya electoral a la Conca de Barberà, de cara els comicis municipals i en aquesta ocasió, també, europeus. 

 

La campanya electoral esdevé els quinze dies previs al dia de les eleccions. En el cas d’aquestes eleccions municipals del 26-M, la campanya té lloc des de les 00 h del 10 de maig fins a les 00 h del 24 de maig.

 

L’endemà, dissabte 25 de maig, serà la jornada de reflexió, i diumenge 26 de maig arribarà la jornada de les eleccions municipals del 2019. Els diferents partits polítics, la passada mitjanit iniciaven la tradicional penjada de cartells de les eleccions com a acció d’inici de la campanya.

 

Així, alcaldables i membres de les diferents candidatures sortien al carrer a penjar cartells, banderoles i pancartes demanant el vot a la població. Durant la campanya electoral és quan es permet a les candidatures demanar el vot a l’electorat per mitjà d’actes públics i d’accions propagandístiques. El dissabte previ a les eleccions, jornada de reflexió, no es permet ja de demanar el vot.