El públic ha gaudit amb la primera obra de l'edició d'enguany de la Mostra de Teatre Amateur de Montblanc

S'ha representat l'obra "M'agrades a les fosques"

Montblanc

El públic ha gaudit amb la primera obra de l'edició d'enguany de la Mostra de Teatre Amateur de Montblanc
El públic ha gaudit amb la primera obra de l'edició d'enguany de la Mostra de Teatre Amateur de Montblanc | Foto © Marc Lladó Quadrat

 

Aquest diumenge ha començat una nova edició de la Mostra de Teatre Amateur de Montblanc que organitza el Grup de teatre Fila Zero de Montblanc i que arriba després de l'exitosa edició anterior.

 

Així, el nombrós públic present, ha pogut gaudir d'alló més, amb la representació de l'obra "M'agrades a les fosques" de Rosa Ponsarnau, interpretada per 8 Companyia i en el marc del Centre Cultural Sant Jordi. No cal dir, que el públic no ha estalviat en aplaudiments al final de l'obra.

 

Sinopsi:

Tres generacions de dones viuen a la mateixa casa: la Maria, l’àvia una infermera jubilada amb molta empenta, la Marta, la filla que és mare soltera i dona que no sap gaudir de la vida i la Berta la néta, adolescent de 16 anys. A totes les seves històries s’hi afegeixen les de la Isabel, la veïna i el Manel, el pare sense funcions de la Berta. Tots viuen el dia a dia sense sospitar que tenen moltes més coses en comú de les que mai no havien imaginat.