Concactiva comptarà amb sessions d’assessorament expert per emprenedors i empreses

Gràcies a un conveni de col·laboració amb l’Associació de Voluntaris “la Caixa”

Actualitat

Concactiva comptarà amb sessions d’assessorament expert per emprenedors i empreses
Concactiva comptarà amb sessions d’assessorament expert per emprenedors i empreses | Cedida

L’Associació de Voluntaris de “la Caixa” i Concactiva han arribat a un acord de col•laboració per tal d’enfortir l’assessorament i acompanyament a les empreses de la Conca de Barberà. 


Aquest acord permetrà que, des de Concactiva i prèvia cita, es presti el servei d’assessorament i acompanyament a persones i empreses amb certa trajectòria que vulguin iniciar un nou projecte mitjançant el suport i acompanyament d’una persona voluntària de “la Caixa” amb àmplia experiència en el món empresarial. L’experiència acumulada per part dels tutors i el nivell d’expertesa suposen un suport important en el moment de prendre decisions en la gerència d’una empresa. 


Concactiva ja compta amb un equip tècnic qualificat que presta el servei d’atenció a persones emprenedores que tenen la voluntat d’engegar un negoci. Aquest servei ajuda a validar la idea de negoci mitjançant l’elaboració d’un pla d’empresa i estudi de viabilitat. Aquest procediment serveix a les persones emprenedores perquè coneguin quines capacitats i mancances tenen a l’hora de posar en funcionament una empresa. Amb el pla d’empresa les persones poden accedir més fàcilment a finançament, capitalització de l’atur i ajudes que hi pugui haver per estimular la creació de noves empreses.


Gràcies a aquest nou servei de mentoria impartit per persones voluntàries de “la Caixa” amb una trajectòria empresarial reconeguda, Concactiva fa un pas més i reforça el suport als emprenedors i al teixit empresarial de la Conca de Barberà. 


A Catalunya, els voluntaris de ”la Caixa” ja han dut a terme 553 activitats de voluntariat del començament d’any ençà, en accions que ja han arribat a més de 20.000 persones, majoritariament en risc d’exclusió social. 


A Catalunya , son més de 1.200 els empleats en actiu i jubilats de CaixaBank, la Fundació Bancària ”la Caixa” i CriteriaCaixa, familiars, amics i clients que dediquen el seu temps lliure a participar en activitats solidàries en especial amb risc d’esclusió social.