A Montblanc dissabte 18 de maig se celebrarà el Dia Internacional dels Museus

Sota el títol “ART, VI i MÚSICA”

Montblanc

Sota el títol “ART, VI i MÚSICA” i en el marc del Dia internacional dels Museus i la Nit dels Museus que se celebra aquest dissabte 18 de maig, el Museu Comarcal de Montblanc ha organitzat diferents activitats. 


Així, a Montblanc hi tindrà lloc la Nit dels Museus, al Centre d’Interperetació d’Art Ruspestre, on s’han programat les següents activitats:


-19.00 h. Visita guiada i taller d’art rupestre. Una proposta familiar per conèixer la tècnica i l’evolució de l’art rupestre de les Muntanyes de Prades. Activitat recomanada a partir de 7 anys. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult durant l’activitat. Es poden fer reserves online administracio@mccb.cat o al Tel. 977 862 177 fins al divendres anterior a l’activitat a les 14 h. (Aforament limitat)


-22:00 h. al Museu Marès visita comentada de l’obra dels escultors Vallmitjana (2019 Centenari Vallmitjana) acompanyada de les interpretacions de cant gregorià per l’Schola Cantorum Sant Miquel de Montblanc.


-23:00 h. El Centre d’Interpretació d’Art Rupestre amb la col·laboració d’Ans educació oferirà una visita guiada escenificada al món màgic de les pintures rupestres de les nostres muntanyes de Prades amb escenes en directe que ens permetran recrear o imaginar com vivien i treballaven els nostres avantpassats en aquesta primera etapa de la prehistòria. S’acabarà la visita amb una copa de VINS DE PEDRA i la música en directe de la cantant Mercedes Loperena