Dissabte carregat d'activitats al Museu de la Vida Rural de l'Espluga per celebrar el Dia Internacional dels Museus

L’exposició “Plàstic” serà l’eix central de la majoria de les activitats que es realitzaran durant la jornada

L'Espluga de Francolí

Dissabte carregat d'activitats al Museu de la Vida Rural de l'Espluga per celebrar el Dia Internacional dels Museus
Dissabte carregat d'activitats al Museu de la Vida Rural de l'Espluga per celebrar el Dia Internacional dels Museus

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí es torna a sumar, un any més, a la celebració del Dia Internacional dels Museus. Les activitats se centraran dissabte 18 de maig, amb un programa d’actes que començarà a les 10:30 i s’allargarà fins a la matinada.


A partir de les 10:30 del matí, el MVR obrirà les portes en una de les jornades amb més activitats de l’any. L’exposició “Plàstic” comissariada per Núria Vila, és el pal de paller del Dia Internacional dels Museus d’enguany. De fet, dissabte és una bona oportunitat per poder fer una visita guiada a l’exposició de la mà de la seva comissaria, a les 12:30h pels matiners i a les 20h pels que s’apropin al museu a la tarda.


També al voltant del plàstic girarà el cinefòrum que s’ha programat a les 17h, amb la pel•lícula-documental Out of plastic, de Line Hadsbjerg.


Els plats forts de la jornada arriben a la nit, amb el concert de Koko-jean & The Tonics, amb un repertori que combina soul, blues y rock dels anys 50 amb toc de funk. A més, a partir de les sis de la tarda, s’habilitarà un espai gastronòmic que comptarà amb food truck i un espai on s’oferiran vins DO Conca de Barberà i cerveses artesanes.


Durant la tarda l’Espluga FM Ràdio també oferirà un programa especial des del Museu de la Vida Rural centrat en aquest Dia Internacional dels Museus. 


Les activitats familiars inundaran també el MVR 
La programació familiar al museu és un altre dels al•licients de la jornada. A les 11:30h del matí hi haurà el taller familiar de reciclatge creatiu Donem vida al plàstic a l’hort del museu.


A les sis de la tarda, es representarà l’espectacle infantil Pomelo, un elefantet rosa amb ulls molt oberts!, de Judit Farrés.

 

Les famílies també tenen la possibilitat de gaudir d’una visita dinamitzada a les set de la tarda i a dos quarts de 10 de la nit. 

 

Totes les activitats són gratuïtes i es poden consultar a www.museuvidarural.cat. Només el taller familiar i les visites comentades requereixen reserva prèvia, que es pot realitzar trucant al telèfon 977 870 576 o a través del correu electrònic info@museuvidarural.cat