Més de 1.000 persones se sumen al 'Family Day' d'Europastry

Els empleats i els seus familiars van poder visitar la nova línia de brioixeria prefermentada premium de la planta de Sarral

Comarques

Més de 1.000 persones se sumen al 'Family Day' d'Europastry
Més de 1.000 persones se sumen al 'Family Day' d'Europastry

Europastry, especialista en el sector de masses congelades de fleca, va celebrar el 'Family Day' a la planta de Sarral, un esdeveniment en què van participar 1.050 empleats, familiars i amics. També van assistir personalitats com l'alcalde de Sarral, Josep Amill Canela; i els regidors del consistori: Montserrat Fontanals, Rosa Meroño, Jaume Fornés, Isabel Tuset, Pau Moreno Castro i Ramon Rull.


En el marc de l'esdeveniment, Europastry va celebrar el EuroChallenge, iniciativa anual per promoure l'esport entre els empleats, i també va organitzar activitats especialment dirigides als fills i filles dels empleats com acrobàcies amb bicis organitzades per Ot Pi. Durant el 'Family Day', el president d'Europastry, Jordi Gallés, va agrair el compromís de tots els empleats amb la companyia i va destacar la trajectòria que ha tingut la planta de Sarral. En aquest sentit, ha assegurat que Europastry està apostant per Sarral amb la recent construcció de la línia de brioixeria prefermentada premium, una de les més innovadores d'Europa, i va anunciar la construcció d'una nova línia de Dots en aquesta planta.


Un cop més, Europastry va celebrar el EuroChallenge, un repte esportiu amb l'objectiu de promoure la col·laboració, la companyonia i els hàbits saludables entre tots els empleats de la companyia. En l'edició d'aquest any, els empleats podien fer la modalitat BTT, una cursa amb bicicleta amb un recorregut de 31,8 km en un circuit per pistes i senders; o la modalitat trekking, amb un recorregut de 11,3.
Tots els empleats, els seus familiars i amics, van tenir l'oportunitat de visitar la nova línia de brioixeria Caprice de la planta de Sarral, inaugurada el passat mes de gener. Després d'una inversió de 30 milions d'Euros, la companyia va ampliar la planta amb una nova línia de pastisseria prefermentada premium, dotada amb la tecnologia més puntera per elaborar brioixeria d'alta gamma.