El teatre amateur tanca els actes de les Festes de Sant Maties

Durant tot el cap de setmana s'han celebrat actes a Montblanc en honor al seu patró

Montblanc

El teatre amateur tanca els actes de les Festes de Sant Maties
El teatre amateur tanca els actes de les Festes de Sant Maties | Foto © Marc Lladó Quadrat

La segona representació de l'edició d'enguany de la Mostra de Teatre Amateur ha posat el punt i final als actes de les Festes de Sant Maties de Montblanc. Així, l'obra "Nits de Ràdio 2.0" a càrrec del grup Impuls Teatre de Molins de Rei tancava un cap de setmana de festes a la capital de la Conca de Barberà. El teatre s'organitzava des del grup local Fila Zero, que enguany ha tornat a programar la Mostra de Teatre Amateur amb un total de cinc representacions. La propera serà el 2 de juny amb "Manual d'un garrepa", de Vada Retro Teatre.

 

Durant tot el cap de setmana Montblanc ha celebrat la festa en honor al seu patró, Sant Maties. Els actes van començar divendres on ja hi va haver una primera sortida del seguici popular, que tornava actuar dissabte al matí després de l'Ofici Solemne. També han estat protagonistes d'aquest cap de setmana els gegants i la cultura popular amb els actes organitzats pels Amics dels Gegants, que han celebrat el seu 25è aniversari.

 

Música, la Nit dels Museus, diada castellera, teatre, seguici festiu i actes esportius han omplert el cap de setmana de Festes de Sant Maties a Montblanc. A més, també s'ha gaudit de diferents atraccions que enguany s'han ubicat a la zona de l'Acampada Jove.