Junts per Montblanc visita les pedanies

La candidatura de Junts per Montblanc ha estat visitant la darrera setmana quatre de les pedanies que té Montblanc

Montblanc

Junts per Montblanc visita les pedanies
Junts per Montblanc visita les pedanies

La candidatura de Junts per Montblanc ha estat visitant la darrera setmana quatre de les pedanies que té Montblanc. Les vistes han servit per reunir-se amb els veïns i veïnes i parlar sobre les mancances que tenen 

 

Prenafeta 

El passat divendres, 17 de maig, a les set de la tarda els membres de Junts per Montblanc van reunir-se amb els pedanis de Prenafeta al Local Social. 

La candidatura ha exposat el seu programa davant els veïns i veïnes fent especial atenció en els punts que són més rellevants per les pedanies. Acte seguit, Junts per Montblanc ha obert un torn de paraula per escoltar els propostes dels prenafetencs. Aquests s’han queixat del mal estat en què es troben alguns carrers, asfalts sense acabar, la manca d’il·luminació, contenidors malmesos i que la falta de preocupació de l’Ajuntament vers la seva pedania. 

 

La Guàrdia dels Prats 

En una trobada organizada el dissabte, dia 18, a la Guàrdia dels Prats, els veïns i veïnes van poder traslladar les mancances que pateix aquesta pedania. Van apuntar que hi ha molts carrers amb forats i sense pavimentar, no tenen un manteniment regular i molts son intransitables. També van expressar la falta de preocupació per part de l’Ajuntament. Els veïns i veïnes també estaven molestos perquè no tenen els serveis que els hi corresponen pels diners que paguen. 

 

Rojals 

Els veïns de Rojals van poder transmetre a la candidatura de Junts per Montblanc les seves necessitats de millores de serveis bàsics com és el servei de recollida de les escombraries, el manteniment, la neteja…La freqüència en que es va a Rojals a fer aquestes feines tan importants pel dia a dia és molt escassa. Junts per Montblanc s’ha compromès a trobar una solució perquè l’actuació de la brigada pugui fer aquests serveis de manera més regular. 

 

Lilla 

L’alcaldesa pedània de Lilla, Glòria Rovira, que tanca la llista de Junts per Montblanc, segueix treballant conjuntament amb els membres d’aquesta candidatura amb els projectes que té Lilla, com per exemple, les obres i la millora del local del centre de la Unió Agrícola. Aquest projecte es va iniciar amb l’associació de veïns, l’alcaldesa de Lilla i Marc Vinya, com a regidor, també ha estat treballant al seu costat. Juntament amb tota la candidatura continuaran treballant per aquest projecte i pels que vindran. 

 

Junts per Montblanc proposa destinar una partida als pressupostos de l’Ajuntament específica per cada una de les pedanies. Amb aquesta partida les associacions de veïns i les alcaldies pedànies poden saber amb quins recursos podran disposar i planificar les activitats i les inversions que es vulguin tirar endavant. A més, per facilitar la tasca de les persones que estan al davant de les pedanies, la candidatura vol crear la figura d’un coordinador tècnic que serà l’interlocutor i facilitarà la tramitació de tots els temes que afectin als pobles de Montblanc.