Junts per Vimbodí i Poblet presenta un programa complet per continuar transformant el municipi

Infraestructures, serveis i atenció a la ciutadania centren les propostes de la candidatura, que encapçala l’actual primer tinent d’alcalde, Joan Canela

Comarques

Junts per Vimbodí i Poblet presenta un programa complet per continuar transformant el municipi
Junts per Vimbodí i Poblet presenta un programa complet per continuar transformant el municipi

Bastir l’escullera que permetrà ampliar el pàrquing de les Orenetes, millorar nous carrers del municipi, construir la sala de vetlla, acabar la carretera de Poblet, construir la segona fase del parc municipal, o obrir la nova casa-taller del Museu i Forn del Vidre, són algunes de les iniciatives de l’actual govern municipal que la candidatura de Junts per Vimbodí i Poblet es prepara per dur a terme en aquesta propera legislatura. 

 

Així mateix, la llista que encapçala l’actual primer tinent d’alcalde i regidor, Joan Canela, inclou també noves propostes al programa, com ara la millora dels accessos a la vila pels ravals de Montblanc i de Lleida, la construcció d’un segon dipòsit regulador d’aigua a la Piponeta o la construcció d’una pista de pàdel. Amb aquests i altres projectes, com la recuperació de l’antic convent de les Monges per a ús ciutadà, entre altres, la llista pretén continuar transformant el munici en diferents àmbits d’actuació, tot impulsant un poble més còmode i atractiu per viure-hi. 

 

Les diferents propostes es desgranaran en el darrer acte de campanya, una campanya en positiu que culminarà el divendres, 24 de maig, a les 19.00h, amb un acte al teatre Foment. Hi participaran els membres de la llista (Joan Canela, Roger Estudillo, Gerard Cava, Josep M. Aixut, Maria Rosa Palau, Núria Morales i Núria Gallart), tots ells molt vinculats al teixit associatiu del municipi. La resta de la llista, amb nombroses persones de suport, la tanquen simbòlicament els actuals alcalde, Joan Güell, i altres regidors, així com l'anterior alcalde, Lluís Grau.

 

La llista es va presentar el passat 10 de maig en un acte al Teatre Cinema Foment amb la participació de l’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; de l'alcalde Joan Güell, i de l'exalcalde Lluís Grau, davant d’un públic nombrós. Tots ells bvan destacar el perfil continuista de la candidatura pel que fa a les iniciatives projectades i, així mateix, amb la vista posada en noves propostes de futur. 

 

Durant l'acte de presentació, Josep Poblet va reiterar el suport de la seva institució en projectes propers que ja estan en marxa, com la segona fase de la carretera entre la vila de Vimbodí i el monestir de Poblet, o el de la recuperació de l'edifici de les Monges. De la seva part, l'actual alcalde va apuntar algunes de les fites de l'actual legislatura i l'imminent inici d'altres. La renovada candidatura de Junts per Vimbodí confia a assolir uns bons resultats a les urnes el proper dia 26 per tal de poder donar una nova embranzida al municipi amb la continuació dels diversos projectes ja iniciats i la posada en marxa de nous