Josep Andreu fa una crida a la participació

El candidat d'Agrupament Catalanista afirma que el més important és que la gent participi i no es quedi a casa

Montblanc

Josep Andreu fa una crida a la participació
Josep Andreu fa una crida a la participació

Tot just després d'exercir el seu dret al vot, Josep Andreu afirmava que "avui tenim un dia esplèndit, amb aquest sol que llueix i això és un bon senyal". 

 

Josep Andreu continuava afirmant que "animo a tota la gent a votar, que no es quedi a casa i que votin en clau montblanquina a les municipals i a les europees, que votin pensant en la situació anormal per la que estem passant, amb els presos i exiliats polítics.

 

Tornant al tema de la participació, Andreu manifestava una certa preocupació "ja que venim d'encara fa no un mes d'unes eleccions, però crec que hi haurà una gran participació".

 

També, des de Junts per Montblanc afirmaven, "A Junts per Montblanc creuen fermament en la participació ciutadana i que, més enllà cada quatre anys, avui toca omplir les urnes. A banda de les eleccions locals, que avui decidiran qui liderarà i encapçalarà l’ajuntament i tirarà endavant el dia a dia de Montblanc, també són importants les elecions europees, ja que segons com quedi configurat el Parlament Europeu tindrà una incidència molt important a nivell de la política del país i el procés de Catalunya també es pot veure molt impulsat en funció dels resultats".