Sarral saluda diumenge, l'Aplec a l'Ermita dels Sants Metges 2019

No faltarà el lliurament de premis del XXVIII Concurs de Redacció Manuel Molas i del XXII Premi de Poesia Dr. Adolf Andreu, organitzat per l’Escola Salvador Ninot i el Patronat de l’Ermita

Comarques

Sarral saluda diumenge, l'Aplec a l'Ermita dels Sants Metges 2019
Sarral saluda diumenge, l'Aplec a l'Ermita dels Sants Metges 2019

Un any més, la localitat de Sarral viurà l’Aplec a l’Ermita dels Sants Metges, i ho farà aquest diumenge, dia 2 de juny.


Els actes començaran a les 11.3 0h amb la santa missa a l’ermita dels Sants Metges, i tot seguit, hi haurà el lliurament de premis del XXVIII Concurs de Redacció Manuel Molas i del XXII Premi de Poesia Dr. Adolf Andreu, organitzat per l’Escola Salvador Ninot i el Patronat de l’Ermita.


Posteriorment, a les 12.30 h, a la plaça de l’Ermita es viurà una ballada de sardanes amb la cobla Cossetània, i posteriorment serà el moment de gaudir, cap a quarts de 3 de la tarda, del dinar de germanor a la mateixa ermita amb una bona cassola de tros, a càrrec dels cuiners de Castellserà (Lleida). Finalment, cap a les 18.30 h, arribarà el concert de fi de curs de la Coral Infantil Al Ritme de la localitat, i actuació posterior dels Capgrossos i Grallers de Sarral.


més activitats encara
dijous, 6 de juny

Els actes continuaran el dijous dia 6, amb el Vot de Poble als Sants Metges, amb la celebració de l’Eucaristia a les 19.30 h, a l’ermita dels Sants Metges, amb la veneració de les relíquies dels sants.


DIUMENGE, 16 DE JUNY
Diumenge, dia 16, a les 18 h, més actes, amb un concert de mantres a l’ermita a càrrec d’Àngels Abella. Cal dir que els mantres són cants sagrats en arameu, cantats a guitarra i veu.


DISSABTE, 20 DE JULIOL
I ja al mes de juliol, a les 19.30 h, arribarà la Caminada Nocturna i sopar al refugi de l’ermita dels Sants Metges, per recaptar fons per a les obres de restauració de l’escala monumental del camí Vell. Tot plegat està organitzat pel Patronat de l’Ermita i la col·laboració de l’Ajuntament de Sarral.