Ferran Civit serà present en un acte de els Angelets de la Terra a la Catalunya Nord

Divendres s’inaugura “Visca per la Llibertat” el divendres 7 de juny, a les 18 h, a la Capella de l’Hospital de l’Armée dels Banys d’Arles

Actualitat

Ferran Civit serà present en un acte de els Angelets de la Terra a la Catalunya Nord
Ferran Civit serà present en un acte de els Angelets de la Terra a la Catalunya Nord

A Catalunya Nord, els Angelets Terra porten un cicle d’exposicions fotografiques sobre el procés d’independencià.


En els Banys d’Arles, un poble del Vallespir, moderaran un debat amb l’equip municipal i amb la participació excepcional del diputat, Ferran Civit i Martí, membre del Parlament de Catalunya des del 2015.


Ferran va ser membre del secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana de 2012 a 2015. Va formar part de la candidatura de Junts pel Sí a les eleccions de 2015 i d’ERC en 2017. El 2012 va ser co-coordinador nacional amb Ignasi Termes de la Marxa cap a la Independència, que va començar a la Seu Vella i va finalitzar el dia 11 de setembre amb la manifestació “Catalunya, nou estat d’Europa” a Barcelona. Fou una jornada històrica, per xifres i pel to marcadament independentista de la marxa, mai vist abans en una mobilització tan multitudinària. Es poden veure fotos d’aquesta Diada Nacional en l’exposició “Visca per la Llibertat” que comença amb la consulta popular d’Arenys de Munt del 2009 i s’acaba el 2018. Més de 200 fotos realitzades per 45 fotoperiodistes professionals per formar una exposició col·lectiva que els Angelets Terra presenten en una quarantena de municipis de Catalunya Nord, al llarg del 2019.


inauguració
Inauguració de “Visca per la Llibertat” avui divendres 7 de juny, a les 18 h, a la Capella de l’Hospital de l’Armée dels Banys d’Arles. La inauguració començarà amb la projecció del documental “Le peuple interdit” (el poble prohibit), realitzat pel realitzador quebequès Alexandre Chartrand, sobre la consulta popular del 9 de novembre de 2014. Després els Angelets de la Terra moderaran un debat amb els càrrecs electes i el públic. La vetllada serà tancada per un aperitiu ofert pel municipi i algunes cançons del cantautor Joan Ortiz.

 

Més informació: www.visca-llibertat.cat