El grup de teatre Naltrus presentarà l’obra “Un mar de dol” dirigida pel Magí Balcells

El proper dia 9 de juny, al teatre municipal “l’Estrella” de Santa Coloma de Queralt i a les 7 de la tarda

Santa Coloma de Queralt

El grup de teatre Naltrus presentarà l’obra “Un  mar de dol” dirigida pel Magí Balcells
El grup de teatre Naltrus presentarà l’obra “Un mar de dol” dirigida pel Magí Balcells

El proper dia 9 de juny, al teatre municipal “l’Estrella” de Santa Coloma de  Queralt i a les 7 de la tarda, el grup de teatre Naltrus presentarà l’obra “Un  mar de dol” dirigida pel Magí Balcells.

 

Es tracta d’una adaptació per a quatre actrius i dividida en tres actes, de l’obra “La casa de Barnarda Alba” de Federico García Lorca.

 

L’acció se situa en una petit poble a la primeria dels anys 20 del segle passat, a la casa de la Barnarda Alba, una respectable vídua que viu amb les seves cinc filles (en escena n’apareixeran dues la Martirio i l’Adela),  i una criada, la Poncia, que serveix a la casa des de fa molts anys. 

 

La Bernarda viu obsessionada en aparentar un nivell social que ja no té i en mantenir el bon nom de la família costi el que costi.  Per fer-ho, controla severament la vida de les seves filles amb l’ajuda de la seva fidel Poncia.

 

Però, malgrat els seus esforços i l’aparença d’una llar tranquil·la, la tensió i les emocions són a flor de pell, i la gelosia, la ràbia, el desig i les ànsies de llibertat de les seves filles faran esclatar la tragèdia.

 

Les entrades seran a la venda al preu de 8 euros i es podran adquirir anticipadament a la Tintoreria Mercè, al BonÀrea de Santa Coloma de Queralt i també una hora abans de la funció a la taquilla del teatre.

 

Així doncs, tenim una nova proposta per gaudir d’una bona tarda de teatre.