Primavera d’actes culturals a Solivella

Digitalització documental, cessió obres d’art i presentació d’un llibre, aquest diumenge, a 2/4 de 12 del migdia

Comarques

Primavera d’actes culturals a Solivella
Primavera d’actes culturals a Solivella

El proper diumenge dia 9 de juny, la població de Solivella viurà una primavera d’actes culturals. Així, aquest dia, a més s’escau en el context de la Setmana Internacional dels Arxius, motiu pel qual serà presentat el treball de digitalització del llibre de la Recanació de Solivella de 1818, acció que a comptat amb el patrocini de la directora d’Artyplan Sra. Rosa M. Sans i Travé. Participarà en la seva presentació el director de l’arxiu comarcal Sr. Josep M. Porta Balanyà.

 

Seguirà la presentació de la cessió d’obres d’art de l’artista i creador solivellenc, Antoni Sans Masalias, SansArt, el qual ha cedit al poble de Solivella cinc-cents quadres i cinc murals de la seva obra pictòrica.

 

Finalment tindrà lloc la presentació d’un llibre que dona a conèixer un treball de recerca sobre l’Escola pública de Solivella en els segles XVIII i XIX (1731-1902), de M. Assumpció Salla Tarragó.

 

Clouran l’acte cultural l’alcalde de la localitat Enric Capdevila, president del Consell Comarcal Francesc Benet i el director del SSTT d’Educació a Tarragona Jean Marc Segarra.