El play-off a #2cat6 tampoc començarà aquest cap de setmana

Apel·lació segueix sense concretar i seguirà reunint-se els pròxims dies per trobar un desenllaç

Esports

El play-off a #2cat6 tampoc començarà aquest cap de setmana
El play-off a #2cat6 tampoc començarà aquest cap de setmana

Els dies passen i el play-off a Segona Catalana no es juga. Si havia de començar la setmana passada, es confirma que tampoc començarà aquest cap de setmana.

El Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol s'ha reunit ahir dijous per abarcar la poblemàtica d'aquest play-off però no acaba de concretar. Tant és així que ja ha informat que no jugaran aquest cap de setmana i que en els pròxims dies seguiran reunint-se per tal d'esclarir-ne la situació. El Comitè encara ha de deliberar.

Tot apunta, segons les informacions que Eltravesser.cat disposa a aquestes hores, que el Comitè podria dictaminar o bé avui mateix o a inici de la pròxima setmana.

El que sí que poden assegurar des de la Federació Catalana de Futbol és que el play-off s'acabarà jugant. També s'ha de tenir en compte un factor. Si comença la pròxima setmana, la tornada caurà en Sant Joan i la següent és l'Assemblea de la Federació, on s'aprovarà la composició dels grups de Primera i Segona Catalana, un fet també a tenir en compte.