Finalment, el CF Montblanc podrà jugar el play-off d'ascens

L'anada serà diumenge, al camp del Jesús Catalonia, a les 6 de la tarda i la tornada, el dia 22, a Montblanc

Esports

| F.F.G/El Travesser

Fa ja dies, que el CF Montblanc hauria d'haver jugat el play-off d'ascens a la Segona Catalana, després d'haver acabat la lliga regular en la tan desitjada segona posició a la taula. Però els dies han anat passant i els d'Albert Pérez no han pogut disputar els play-off d'ascens. 

 

Finalment, i després de diverses reunions del Comitè d'Apel·lació de la Federació Catalana de Futbol, aquest decidia avui, estimar la les al·legacions del Perelló i Jesús Catalonia. Això vol dir, que el Perelló puja de categoria i el Jesús Catalonia jugarà el play-off d'ascens contra el CF Montblanc.

Tot plegat es remunta, arran del famós, ja, article 208 de la reglamentació de la Federació Catalana de Futbol, que feia que no se sàpiga, al final de lliga regular qui acaba fent la promoció ni quins equips acabaran composant, a 100% la categoria de Segona Catalana la pròxima temporada, amb cinc equips implicats: Montblanc, Perelló, Jesús Catalònia, CF Canonja i Vendrell. 

 

Feia moltes setmanes que la Delegació de les Terres de l’Ebre havia anunciat que normativa en mà, li tocava ascendir al Perelló i que seria el Jesús Catalònia qui faria el play-off, però setmanes després, i coincidint amb la fi de la lliga, la Federació es pronunciava i deia que era La Canonja, del grup 6 de Segona Catalana qui se salvava, també normativa en mà, i que el Perelló feia el play-off d’ascens. El problema, la interpretació d’una norma que no acabava de contentar a ningú i de moltes lectures.

 

Això feia que varis equips presentessin formalment una queixa i apel·lessin mirant els seus interessos. S’havien dit masses coses i, en resum, no quedava absolutament clar res. I és que en el fons, la norma donava masses interpretacions i fronts oberts. Finalment, doncs, el play-off es podrà disputar, aquest cap de setmana amb el matx d'anada i el cap de setmana vinent, en el que serà partit decisiu de tornada.

 

El primer partit serà al camp del Catalonia, diumenge a les 6 de la tarda i la tornada, dissabte dia 22, al Municipal Josep Gomis, també a les 6.