Agrícola de Barberà organitza actes propis dins al 10a Festa del Trepat

La traca final serà la inauguració de l’obra “Oda al passat” de l’artista Enric Adserà Riba

Comarques

Agrícola de Barberà organitza actes propis dins al 10a Festa del Trepat
Agrícola de Barberà organitza actes propis dins al 10a Festa del Trepat

El proper diumenge 16 de juny tindrà lloc al celler de la Cooperativa de Barberà, la X Trobada de Col·leccionistes de Plaques de Cava, un acte inclòs dins el programa d’actes de la Festa del Trepat de Barberà de la Conca. Entre les 09:00 i les 11:00h es podrà degustar el ja clàssic esmorzar de la Festa a base de productes de la terra, amb especial interès en el vi elaborat a base de trepat.

 

Durant el transcurs de l’esmorzar, es podrà intercanviar plaques de cava, ja que com és habitual s’habilitarà una zona d’intercanvi de plaques.

 

Precisament la Coooperativa de Barberà, en el marc tant de la Festa del Trepat, i també sobretot en el 125 aniversari de la seva fundació, traurà un nova placa en aquest cas en el “Cabanal 125”, un vi escumós amb mètode ancestral, fet a partir de la barreja de les 5 varietats de raïm entrades en les 125 veremes de la cooperativa: Macabeu, Parellada, Trepat, Valenciana i Pansé. Aquestes dues darreres varietats estan pràcticament extingides a la nostra comarca, malgrat proporcionen una personalitat molt marcada a aquest vi. Aquest “Cabanal 125” també es presentarà després de l’esmorzar.

 

La traca final serà la inauguració de l’obra “Oda al passat” de l’artista Enric Adserà Riba. Aquesta obra té com a llenç una de les tines originals del celler modernista, i en aquest marc tan incomparable l’artista ha desenvolupat una obra magnífica, que ell mateix comentarà el diumenge 16 a partir de les 12:00h. L’entrada és lliure.

 

Podeu consultar la resta d’actes de la X Festa del Trepat a la web www.festadeltrepat.cat, o a les xarxes socials Facebook i Twitter tant de la Cooperativa de Barberà, com de la Festa del Trepat.