Francesc Orella assistirà a Montblanc al passi de la pel·lícula '7 raons per fugir'

La projecció d'aquest film, del Cicle Gaudí, té lloc el dissabte 22 de juny a les 19:45 hores, al cinema del Casal

Montblanc

Francesc Orella assistirà a Montblanc al passi de la pel·lícula '7 raons per fugir'
Francesc Orella assistirà a Montblanc al passi de la pel·lícula '7 raons per fugir'

El pròxim dissabte 22 de juny el Cinema del Casal Montblanquí acollirà una nova sessió del Cicle Gaudí. En aquesta ocasió, es projectarà a les 19:45 hores la pel·lícula '7 raons per fugir', i el passi comptarà amb la presència d'un dels actors del film, Francesc Orella.

 

Orella farà la presentació de la pel·lícula abans de la seva projecció, i en acabar, es realitzarà un col·loqui entre actor i públic.

 

'7 raons per fugir'

'7 raons per fugir' és una comèdia negra que critica àcidament la nostra societat, partint de set històries quotidianes amb personatges portats a l'extrem de les seves circumstàncies.

 

Set històries que barregen horror i comèdia. Set moments d'humor negre tant estranys com pròxims. Set visions surrealistes d'una societat que no progressa, una societat disfuncional: la família, la solidaritat, l'ordre, la propietat, el treball, el progrés i el compromís.

 

La pel·lícula, dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, compta amb les interpretacions d'Emma Suárez, Jordi Sánchez, Sergi López, Àlex Brendemühl, Aina Clotet, David Verdaguer, Vicky Peña, Francesc Orella, Pepe Viyuela, Ramon Fontserè, Àgata Roca i Núria Gago, entre d'altres.

 

Francesc Orella

Francesc Orella és un actor català de cinema, televisió, teatre i doblatge, principalment conegut pel seu paper de Merlí a la sèrie de Televisió de Catalunya 'Merlí'. Altres sèries conegudes de TV3 on ha aparegut són 'Estació d'enllaç' i 'Secrets de Família', així com a 'El comisario' de Telecinco.

 

L'any 2008 va obtenir un dels premis Max al millor actor protagonista per la seva participació a 'Un enemic del poble'. El mes de juny de l'any 2009 va ser guardonat amb el Premi Nacional de Teatre per la interpretació “contundent, singular, persuasiva, emotiva i implecable” en muntatges teatrals de tots els registres.