El Celler Mas Foraster acollirà una gimcana emmarcada en el calendari #Safrània365

L'activitat té l’objectiu d’apropar el cicle de la vinya i l’elaboració del vi a les famílies amb nens

Montblanc, Actualitat

Dins la programació de #Safrània365, aquest dissabte 22 de juny s’estrenarà a Montblanc una nova activitat adreçada al públic familiar, amb l’objectiu d’apropar el cicle de la vinya i l’elaboració del vi a les famílies amb nens. L’activitat tindrà lloc a les vinyes i el celler de Mas Foraster de Montblanc, on, a través d’una gimcana, els participants descobriran de manera amena i divertida un dels conreus tradicionals de la comarca. En finalitzar la gimcana, tots els participants gaudiran d’un esmorzar amb productes locals i de temporada, i s’oferirà una degustació de vi i most.

 

“A la vinya, en família” és la segona activitat de les organitzades dins el cicle Viu Montblanc en família i està emmarcada dins la iniciativa d’intervenció coordinada PECT TurisTIC en família, operació “La Història fa turisme”.

 

El PECT TurisTIC en família és un projecte de recerca i innovació que ha de marcar un abans i un després en el turisme de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, un punt i a part en la seva definició i gestió com a destinacions turístiques familiars. D’aquesta manera, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es converteixen en un observatori i laboratori europeu de referència en tecnologies i tendències en turisme familiar.

 

PECT significa “Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial”, i en el cas del TurisTIC en família els socis beneficiaris són set: Diputació de Tarragona (que lidera el projecte), Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona (Costa Daurada i Terres de l’Ebre), Universitat Rovira i Virgili (Grup de recerca en nutrició funcional, oxidació i malaltia cardiovascular —NFOC Salut—), Eurecat (Departament d’Innovació Turística), Ajuntament de Montblanc, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i el Clúster de l’equipament de la llar i el contract CENFIM.

 

El projecte és cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d’inversió en creixement i ocupació.