Junts per Catalunya designa Marta Blanc i Marc Ayala com a diputats provincials

La designació aprovada pel partit es completa amb Marc Rovira, alcalde de Barberà de la Conca, Marc Vinya, regidor de Montblanc

Actualitat

Junts per Catalunya designa Marta Blanc i Marc Ayala com a diputats provincials
Junts per Catalunya designa Marta Blanc i Marc Ayala com a diputats provincials

Marta Blanc, alcaldessa de Puigpelat i Marc Ayala, regidor de Valls, seran el dos diputats de JuntsXCat, del partit judicial de Valls, a la Diputació de Tarragona.

 

La designació aprovada pel partit es completa amb Marc Rovira, alcalde de Barberà de la Conca, Marc Vinya, regidor de Montblanc i Mateu Montserrat, alcalde del Pla de Santa Maria, que en seran els suplents.

 

L’elecció dels representants va dur-se a terme, ahir dimecres, al vespre a la Casa de Cultura de Valls, amb la presència d’un centenar de càrrecs electes del partit judicial de Valls, que van votar la única candidatura unitària que va presentar-se finalment a la terna.

 

En aquest cas, s’ha arribat a un acord entre els representants de la Conca de Barberà i l’Alt Camp que el lloc de diputat que ocuparà Marc Ayala, finalment sigui compartit amb el seu suplent, Marc Rovira, a mitjans de la legislatura 2019-2023.

 

Val a dir que en aquesta ocasió el partit judicial de Valls ha guanyat un diputat més, passant de 2 a 3, respecte a l’anterior legislatura, 2015-19. Aquest fet, combinat amb el gran resultat que ha obtingut la formació política de Junts per Catalunya en el conjunt del partit judicial de Valls, respecte a altres formacions polítiques, com pot ser ERC, ha fet que aquest nou diputat hagi anat a parar a les files de JuntsXCat, augmentant la seva representativitat a la Diputació de Tarragona, passant d’1 a 2 diputats per aquesta propera legislatura que està apunt de començar, deixant a ERC amb un únic diputat, els mateixos que tenia fins ara.