El popular actor Francesc Orella, el professor de Merlí, ha estat a Montblanc

Ha assistit a la projecció del film "7 raons per fugir", on hi ha participat

Montblanc

El popular actor Francesc Orella, el professor de Merlí, ha estat a Montblanc
El popular actor Francesc Orella, el professor de Merlí, ha estat a Montblanc | Foto © Marc Lladó Quadrat

El Cinema del Casal Montblanquí ha acollit una nova sessió del Cicle Gaudí i ho ha fet amb la particularitat de comptar entre el públic, amb el popular actor, Francesc Orella, conegut entre d'altres per ser el pol·lèmic professor de filosofia de la sèrie Merlí. Orella, que també ha participat en el film que es projectava avui, ha assistit a la projecció de '7 raons per fugir'. 

 

Orella ha fet la presentació de la pel·lícula abans de la seva projecció, i en acabar, ha protagonitzat un col·loqui entre actor i públic.

 

Francesc Orella

Francesc Orella és un actor català de cinema, televisió, teatre i doblatge, principalment conegut pel seu paper de Merlí a la sèrie de Televisió de Catalunya 'Merlí'. Altres sèries conegudes de TV3 on ha aparegut són 'Estació d'enllaç' i 'Secrets de Família', així com a 'El comisario' de Telecinco.

 

L'any 2008 va obtenir un dels premis Max al millor actor protagonista per la seva participació a 'Un enemic del poble'. El mes de juny de l'any 2009 va ser guardonat amb el Premi Nacional de Teatre per la interpretació “contundent, singular, persuasiva, emotiva i implecable” en muntatges teatrals de tots els registres.