Emilio Fernandez i Aloma Combalia guanyadors de la la 27a pujada a l'Ermita de Sant Joan 

Gairebé 150 participants entre la 27a Pujada i la 20a Caminada a l'ermita de Sant Joan

Esports

Emilio Fernandez i Aloma Combalia guanyadors de la la 27a pujada a l'Ermita de Sant Joan 
Emilio Fernandez i Aloma Combalia guanyadors de la la 27a pujada a l'Ermita de Sant Joan 

Aquest passat  dilluns 24 de juny va tenir lloc la tradicional pujada a l'ermita de Sant Joan organitzada pel Club Atlètic Montblanc amb la col·laboració dels Ermitans de Sant Joan. Aquest any, era una edició especial, ja que també es compleixen els 25 anys del Club Atlètic Montblanc. 

 

A les 7:30 del matí es donava la sortida a la 20a Caminada a l'ermita de Sant Joan, amb uns 60 caminadors.  Els caminadors feien el mateix recorregut de la pujada, però era una caminada no competitiva. Aproximadament al cap de 2 hores tots els caminadors ja havien arribat a l'ermita on van gaudir d'un bon esmorzar, del record de la pujada i del record dels 25è aniversari del Club Atlètic Montblanc

 

A les 9 del matí es donava sortida a la 27a Pujada a l'ermita de Sant Joan. Un total de 80 corredors van prendre part a la sortida. Provinents de diferents llocs de la geografia tant de catalunya, País Valencià o de llocs tant allunyats com Vilasana de Mena a Burgos. A més d'una gran participació dels corredors del club. L'organització es mostra molt agraïda de poder comptar amb aquesta participació en un dia com el 24 de juny, després de la revetlla de Sant Joan.

 

Tot i la forta calor del dia, tots els participants van arribar bé a l'ermita, on un cop arribats van poder gaudir d'un bon esmorzar gràcies als ermitans de Sant Joan. També tots els participants van rebre els records que s'havien fet en motiu de la pujada i del 25è aniversari del club. 

 

Pel que fa als guanyadors, en categoria masculina la pujada va ser guanyada pel corredor Emilio Fernández Puente de Barcelona que amb un temps de 42:02', que s'imposava al corredor de l'Atmosfera trail Xavier Ayala  que va fer un temps de 42:29', seguit en tercer lloc pel corredor del del Natura Running José Manuel Fernández, de Martorell, amb un temps de 47:10'. 

 

En categoria Femenina, la pujada va ser guanyada per la correrdora del club Altètic Montblanc Aloma Combalia, amb un temps de 1:00:21, seguida per la corredora  del Barberà de la Conca, Eva Jurado amb un temps de 1:02:28 i en tercer lloc per Nuria Miralles de Reus, amb un temps de 1:05:08.

 

Pel que fa a les categories, els primers en categoria Júnior va ser Miguel del Rio y Lucia del Rio del Jabalí Trail- C.A. Valle de Mena i en categoria sènior, Albert Torres del G.E. Serralada i Laura Tomasa del Berga. Ja en categoria veterà els primers classificats van ser Pere Rodríguez del Obrint Trail i Zo Lizaso del Jabalí Trail- C.A. Valle de Mena. Per últim en categoria  super-veterà, els primers van ser en categoria masculina Ignasi Boltà del Atmòsfera Trail i Maribel Espejo del C.A. Montblanc en categoria femenina.  Pel que fa als primers classificats del Club Atlètic Montlblanc, van ser Carles Cartañà en categoria masculina i Maria Serra Canela en categoria femenina.  

 

Un cop lliurats els trofeus per representats de l'Ajuntament i dels ermitans de Sant Joan, es va fer la tradicional foto de grup, que donava per tancada la pujada a l'ermita a Sant Joan 2019

 

Totes les classificacions i fotos de la cursa poden consultar-se a www.atleticmontblanc.cat

 

Des del Club Atlètic Montblanc, volem agrair a tots els patrocinadors i voluntaris que han fet possible la pujada a l'ermita de Sant Joan, així com l'ajuda dels Ermitans de Sant Joan en l'organització i esmorzar , i de Protecció Civil, BTT Montblanc i la Policia Local de Montblanc pel control  i seguretat de la pujada.