S'inaugura un mural de pintura al fresc a la capella del Sagrat Cor de Solivella

Diumenge 23 de juny es va cloure el 275è aniversari del vot de poble en honor del Sagrat Cor

Comarques

S'inaugura un mural de pintura al fresc a la capella del Sagrat Cor de Solivella
S'inaugura un mural de pintura al fresc a la capella del Sagrat Cor de Solivella | Cedida

El diumenge 23 de juny, l’arquebisbe de Tarragona va ser present a la població de Solivella per cloure el 275è aniversari del vot de poble en honor del Sagrat Cor. El poble de Solivella, al llarg d’un any, ha celebrat de forma extraordinària el 275è aniversari de la festa del Vot de poble dedicada al Sagrat Cor.

 

Així, el passat diumenge, en el context de la festivitat del Corpus, fou inaugurat un mural de pintura al fresc, a la capella del Sagrat Cor del temple parroquial, obra pictòrica de Josep Minguell. Un valor cultural i patrimonial que engrandeix el llegat que posseeixen els solivellencs.

 

Abans de l’inici de la missa, una tanda de parlaments que obrí l’alcalde Jaume Bergadà, el qual posà de manifest la bellesa de la capella, ara abillada per l’artista Minguell, i tot el que s’hi representa. Seguí la tanda de parlaments amb l’anterior alcalde, Enric Capdevila; l’artista Josep Minguell, el rector Mn. Pere Fibla, i finalment l’arquebisbe de Tarragona, Mons. Joan Planelles. Durant la celebració foren interpretats diversos càntics al Sagrat Cor, com els Goigs de Mn. Miquel Barberà, un càntic de Magí Ballart, i el cor parroquial per a aquesta ocasió va recuperar un himne de l’orfeó solivellenc de 1903.