Nova edició dels concursos de cartells, narrativa i fotografia de la Festa Major a Santa Coloma

L’obra guanyadora del concurs de cartells s’endurà un premi econòmic de 300 euros i a més a més serà el cartell per il·lustrar els diferents elements de difusió de la Festa Major

Santa Coloma de Queralt

Nova edició dels concursos de cartells, narrativa i fotografia de la Festa Major a Santa Coloma
Nova edició dels concursos de cartells, narrativa i fotografia de la Festa Major a Santa Coloma

Un any més, Santa Coloma de Queralt ha organitzat diferents concursos amb motiu de la Festa Major: un concurs de cartells, de narrativa i de fotografia.

 

El concurs de cartells està promogut pel Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili. Aquest concurs té com a finalitat incentivar la participació de professionals i d’artistes novells, i fer així més plural la participació en la Festa Major. L’obra guanyadora s’endurà un premi econòmic de 300 euros i a més a més serà el cartell per il·lustrar els diferents elements de difusió de la Festa Major. L’any passat, la guanyadora fou la jove colomina Maria Pontnou amb un original cartell que mostrava la riquesa patrimonial i cultural de la vila.

Altres concursos

Com en edicions passades, l’Ajuntament de Santa Coloma també ha organitzat un concurs de fotografia i un de narrativa.

El lema per al concurs de fotografia és “La Baixa Segarra viu la festa”, i consta de tres premis, 200 euros, 150 euros i 100 euros. Els participants al concurs de narrativa podran fer-ho en tres modalitats: categoria A narrativa (extensió mínima 10 pàgines); categoria B narrativa (extensió mínima de 5 pàgines), i categoria C poesia (recull poètic mínim 200 versos). Els treballs han de ser individuals, inèdits, originals i escrits en llengua catalana. Els premis de la categoria A (300 euros; 200 euros; 100 euros); categoria B (lot de llibres valorats en 100 euros; 75 euros; 50 euros), i categoria C (premi únic 150 euros). Bases del concurs de fotografia i narrativa es poden consultar a la pàgina web www.stacqueralt.altanet.org/cultura. Els participants poden presentar els seus treballs fins al dia 17 de juliol de 2019 a les oficines de l’Ajuntament de Santa Coloma.