Rocafort de Queralt ens porta una de les primeres setmanes joves de la Conca

Del dilluns 1 de juliol fins el dissabte dia 6, Rocafort de Queralt protagonitzarà la Setmana de la Joventut 2019 amb una bona colla d’activitats per a tots els gustos

Comarques

Rocafort de Queralt ens porta una de les primeres setmanes joves de la Conca
Rocafort de Queralt ens porta una de les primeres setmanes joves de la Conca

Del dilluns 1 de juliol fins el dissabte dia 6, Rocafort de Queralt protagonitzarà la Setmana de la Joventut 2019 amb una bona colla d’activitats per a tots els gustos.  La Setmana de la Joventut de Rocafort de Queralt és organitzada per l’Ajuntament de Rocafort de Queralt, l’Associació Juvenil Rocajoves i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat. El primer dia es realitzarà una activitat intergeneracional; la gent gran ensenyarà a la més jove a jugar al joc de la Butifarra, un joc competitiu i d’estratègia que es juga amb quatre jugadors que formen parelles.

 

El dimarts, 2 de juliol la piscina acollirà un taller de pentinats estrafolaris anomenat “Vine i fes-te un pentinat divertit”. Això serà a les 17.00 h.

 

El dimecres, també a la piscina, tindrà lloc una Jornada multiactivitats amb jocs tradicionals, jocs d’aigua, joc de l’Oca de la Conca i molt més.

 

El dia 4 serà el torn del cimena a la fresca, un clàssic de les setmanes de la joventut de Rocafort de Queralt. Aquesta activitat tindrà lloc a les 22.00 h a la plaça dels Estudis i hi haurà venda de crispetes i begudes.

 

El divendres, com cada any, es realitzarà el Concurs de truites a la plaça dels Estudis i el dissabte els joves podran gaudir d’una festa Holi amb animador/a i DJ a les 19.00 h al Camp de futbol.

 

La Setmana de la Joventut tancarà el mateix dissabte a les 22.00 h amb el Torneig de futbol que tindrà lloc a la pista poliesportiva.