L’artista Natan Tarragó Terradellas exposa per segon cop a Milà

Ha estat triat per representar l'Associació Artistas Diversos a la  fira d’art i discapacitat Handi-Art 2019 Kulturforening que es celebrarà durant l’agost a la ciutat de Naestved a Dinamarca

Montblanc

L’artista Natan Tarragó Terradellas exposa per segon cop a Milà
L’artista Natan Tarragó Terradellas exposa per segon cop a Milà

Natan T.T. (Barcelona 1982) artista barceloní, que actualment té la seva residència a Montblanc (Tarragona) “un poble on em sento molt acollit com un més i estic molt ben integrat’.


En Natan treballa amb diferents l’organitzacións artístiques. Va començar des de molt petit a pintar i a dibuixar. “El meu oncle Antonio Lavall pintor i escultor autodidacta, va ser qui va despertar el meu interès per la pintura. L’art era per a mi una manera de recrear-me personalment, de divertir-me i evadir-me de tot”, ha manifestat Natan. Un cop acabats els estudis de grau superior, que va  finalitzar el 2011, a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona) va buscar el seu camí profesional dins el món del art.

 

La seva obra ha gaudit ja de diverses mostres internacionals i ha sigut reconegut amb alguns premis internacionals, com el de l’any passat a Tokio en la Paralym Art World Cup 2018. Que va extreure la major puntuació d’Espanya. La passada exposició va ser el 24, 25 i 26 d’agost a Milà, es el segon cop que exposa en aquesta ciutat d’Itàlia. Aquest cop amb l'Associació Desat’Art Art Creators a Milano. El seu president Carles Castellnou amb seu a Figueres, realitza grans esdeveniments entre Espanya i Itália.

 

Aquest cop la mostra es va fer al Palazzo Giureconsul  on un grup de creadors i creadores exposen el seu art al públic; en aquesta edició més de 50 artistes van mostrar un total de més de 60 obres. El que vol fer aquest esdeveniment és mostrar l'art sense intermediaris fora del cercle de les grans galeries d’art. La mostra es va completar amb l'actuació de cantants d’òpera i una passarel·la de moda.


Pròximament en Natan Tarragó ha estat convidat a participar en dues  fires d’art; una a Empuria Brava durant juliol i agost amb l'Associació Desat’Art, a l'agost també, ha estat triat per representar l'Associació Artistas Diversos a la  fira d’art i discapacitat Handi-Art 2019 Kulturforening que es celebrarà durant l’agost a la ciutat de Naestved a Dinamarca.