Clou la Setmana de la Jove de Vilaverd a ritme de música i vermut

La localitat ha viscut diferents actes des del passat dilluns dia 2 de juliol

Comarques

Clou la Setmana de la Jove de Vilaverd a ritme de música i vermut
Clou la Setmana de la Jove de Vilaverd a ritme de música i vermut | Foto © Marc Lladó Quadrat

La Setmana Jove de Vilaverd ha arribat aquest dissabte al migdia a la seva fí, amb la celebració del vermut electrònic a la plaça de la Bàscula, enmig d'un molt bon ambient i que ha comptat amb DJ. Rikard, que a fet gaudir tots els presents.

 

A la tarda s'ha celebat un partit de futbol de solters/es contra casats/des, a la pista poliesportiva.

 

Cal recordar que la Setmana de la Joventut començava el passat dimarts, 2 de juliol amb una xerrada informal a la piscina sobre drogues i alcohol a càrrec dels Mossos d’Esquadra. En acabar els joves van participar en un taller de còctels sense alcohol, una alternativa saludable que ofereix l’oportunitat de planejar-se una altra manera de beure.En aquest taller es van ensenyar a fer combinats amb sucs, fruites, xarops, sucre, begudes gasoses, begudes energètiques, etc. Es van realitzar tres combinats diferents: “el tropical” fet a base de grosella i suc de coco o de pinya, “el diable” fet amb beguda energètica, suc de taronja, grosella i xarop blau, i “els mojitos”, fets a base de llimona, llima, sucre, menta, gasosa i suc de fruita.


L’endemà es va realitzar el taller de pintar samarretes on hi van participar infants i joves de tot el poble. Paral·lelament, el joc de la Pastanaga Assassina que fa 10 dies que està activa està arribant al seu final. Hi va haver un empat tècnic i ara, les dues supervivents han de guanyar un duel. Qui aconsegueixi eliminar l’altra serà la guanyadora del joc de rol.El dijous va ser el torn de la Jornada de multiactivitats a la piscina i a la pista  amb un parc mòbil de bicicletes, un taller per reparar bicicletes, el joc gegant de l’Oca de la Conca i jocs tradicionals, entre d’altres.El divendres 5 de juliol a les 18.00 h el bar de la piscina es va fer un taller de cuina per a joves i entrega de premis del joc la Pastanaga Assassina. La Setmana de la Joventut ha estat organitzada per l’Associació Juvenil Vilaverd m’Agrades, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilaverd i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.