Activitats d'estiu al Museu Comarcal de la Conca de Barberà

Durant el mes de juliol i agost el Museu Comarcal ofereix un ventall d’activitats entre les que es troben conferències, tasts i activitats familiars

Montblanc

Activitats d'estiu al Museu Comarcal de la Conca de Barberà
Activitats d'estiu al Museu Comarcal de la Conca de Barberà

El Museu Comarcal programa diverses activitats per l’estiu. Durant el mes de juliol i agost el Museu Comarcal ofereix un ventall d’activitats entre les que es troben  conferències, tasts i activitats familiars.

 

Dins el cicle Entorn del Vi hi ha programades conferències i tasts de vi. Aquest cicle té com a eix central el món del vi a la Conca. Amb aquesta activitat el Museu Comarcal dóna veu als agents que treballen en  el sector del vi a al Comarca per donar a conèixer en quin estat es troba el món del vi i la viticultura a la Conca, com s’ha arribat fins aquí i quins reptes i projectes de futur hi ha posats en aquest sector.  En finalitzar cada una de les conferències  s’ofereix un tast de vi a càrrec de diversos cellers de la Conca. Les properes sessions del cicle tindran lloc els dies 26 de juliol i 30 d’ agost.

 

El Museu Comarcal també ha programat activitats de caire familiar per conèixer i aprendre A partir del patrimoni de la Conca: El poder del símbol (CIAR) i una nova activitat familiar, La Revolució Neolítica.

 

El poder del símbol és una proposta familiar per conèixer la tècnica i l'evolució de l'art rupestre de les Muntanyes de Prades, un conjunt d'abrics que han estat declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO. L’activitat es farà el 17 de juliol a les 19:30h al CIAR.

 

La Revolució Neolítica, amb aquesta activitat el Museu Comarcal amplia la seva oferta familiar. Es tracta d’una proposta  familiar per conèixer els canvis que es desenvolupen en aquesta època a nivell social, econòmic, industrial i cultural. Amb aquesta activitat es posen en valor els treballs arqueològics i la importància dels materials trobats en els jaciments i excavacions de la comarca. L’activitat es farà el dia 25 de juliol a les 19:30h al Museu Comarcal de Montblanc (Casal dels Josa).