Els joves de Vilaverd gaudeixen de la Setmana Jove

El passat dimarts, 2 de juliol va començar la Setmana de la Joventut de Vilaverd amb una xerrada informal a la piscina sobre drogues i alcohol

Comarques

Els joves de Vilaverd gaudeixen de la Setmana Jove
Els joves de Vilaverd gaudeixen de la Setmana Jove

El passat dimarts, 2 de juliol va començar la Setmana de la Joventut de Vilaverd amb una xerrada informal a la piscina sobre drogues i alcohol a càrrec dels Mossos d’Esquadra. En acabar els joves van participar en un taller de còctels sense alcohol, una alternativa saludable que ofereix l’oportunitat de planejar-se una altra manera de beure.

 

En aquest taller es van ensenyar a fer combinats amb sucs, fruites, xarops, sucre, begudes gasoses, begudes energètiques, etc. Es van realitzar tres combinats diferents: “el tropical” fet a base de grosella i suc de coco o de pinya, “el diable” fet amb beguda energètica, suc de taronja, grosella i xarop blau, i “els mojitos”, fets a base de llimona, llima, sucre, menta, gasosa i suc de fruita.

 

L’endemà es va realitzar el taller de pintar samarretes on hi van participar infants i joves de tot el poble. Paral·lelament, el joc de la Pastanaga Assassina que fa 10 dies que està activa està arribant al seu final. Hi va haver un empat tècnic i ara, les dues supervivents han de guanyar un duel. Qui aconsegueixi eliminar l’altra serà la guanyadora del joc de rol.

 

El dijous va ser el torn de la Jornada de multiactivitats a la piscina i a la pista  amb un parc mòbil de bicicletes, un taller per reparar bicicletes, el joc gegant de l’Oca de la Conca i jocs tradicionals, entre d’altres.

 

El divendres 5 de juliol el bar de la piscina va realitzar un taller de cuina per a joves on hi va participar una desena de persones. Acta seguit, es va fer l’entrega de premis del joc de la Pastanaga Assassina i hi van assistir tots els jugadors/es.

 

La Setmana Jove va finalitzar el dissabte al migdia amb el Vermouth electrònic a la plaça de la Bàscula on hi havia prop de 150 joves ballant. El Vermouth, amenitzat pel discjòquei DJ. Rikard, es va allargar fins passades les 7 de la tarda. El partit de futbol que havia de tenir lloc seguidament, es va anul·lar per condicions meteorològiques desfavorable. Aquest partit es realitzarà més endavant.

 

La Setmana de la Joventut és organitzada per l’Associació Juvenil Vilaverd m’Agrades, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vilaverd i l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.