Montblanc es converteix una nit més en l’epicentre musical dels Països Catalans

Coneix la programació d'aquest dissabte 20 de juliol de l'Acampada Jove .

Montblanc

Montblanc es converteix una nit més en l’epicentre musical dels Països Catalans. Foto © Marc Lladó Quadrat i Acampada Jove.
Montblanc es converteix una nit més en l’epicentre musical dels Països Catalans. Foto © Marc Lladó Quadrat i Acampada Jove.

El segon dia de festival ha estat protagonitzat per les actuacions de Júlia Colom, Alidé, Sans La Otra y las Locas del Co., Tribade, Huntza, Zoo, Buhos, Auxili i Koers.

L’espai República s’ha inaugurat amb les actuacions de les cantautores Júlia Colom i Alidé Sans, vingudes de Mallorca i de la Vall d’Aran. Al vespre, La Otra y Las Locas del Co. han sigut les encarregades d’obrir les actuacions musicals a la Carpa Tio Canya presentant el seu darrer disc “Creciendo”. Tribade, n’han pres relleu fent ballar a tots els assistents a ritme del seu rap amb influències del flamenc, el soul, el afrotrap, i  el reggaeton.

 

Qui ha obert avui l’escenari Independència ha estat el grup basc Huntza, fent una crida  a la llibertat del nostre país i la solidaritat entre pobles. Tot seguit, Zoo ha deleitat un públic completament entregat en tot moment amb les seves cançons plenes de lletres de denúncia social i consciència política. Tot seguit, Buhos han tornat a il·luminar el festival revolucionant tots els acampats i acampades a ritme de rock tropical.

 

Ha estat en aquesta última actuació quan el director de l’Acampada Jove, Pau, Morales ha sortit a l’escenari per animar a tot el pública a organitzar-se davant la situació del nostre país. Morales ha posat en valor que “hem de  continuar lluitant i reivindicant aquelles  persones que viuen en una situació de repressió” i també que “el jovent som la clau per canviar la història”.

 

La nit ha seguit amb els sons més jamaicans i africans de Koers que han presentat el seu primer disc “Unbroken”. Ricard Cendra, dj de Montblanc, ha tancat les actuacions del divendres nit amb un repertori molt divers d’estils i de cançons.

 

Durant el dia, a tot el poble de Montblanc i a la zona d’acampada s’han celebrat actuacions de cultura popular, així com xerrades sobre la lluita antifeixista i el paper de la dona en el món de la música. Dissabte, última nit del festival, Montblanc acollirà les
actuacions de Ivette Nadal, Ju, Jokb, Lildami,, Obeses Oques Grasses, Boikot, Train to Roots, Strombers i Tropical Riots Pd’s.

 

DISSABTE 20 DE JULIOL
● 10.00h. Presentació del llibre “Joventut i més enllà” amb l’autor Jordi Sugranyes -
Espai República

● 11.00h. Canviem la història des de l’autodefensa digital amb el col·lectiu
ciberactivista Donestech - Espai República

● 17.30h. Acte polític “Canviem la Història” amb Roger Torrent, President del  Parlament de Catalunya, Raquel Sans, diputada del Parlament de Catalunya, Pau, Morales Portaveu nacional del Jovent Republicà; Carme Gomila, regidora de Manacor; i Pep Andreu, Alcalde de Montblanc - Plaça de la Vila

● Concerts Espai República
○ 11.30h. Ivette Nadal
○ 16.30h. Ju


● Concerts Carpa Tio Canya
○ 19.30h JoKB
○ 20.45h Lildami


● Concerts Espai Independència
● 22.00h Obeses
● 23.15h Oques Grasses
● 00.45h Boikot
● 02.15h Train to Roots
● 03.45h Strombers

● Concerts Carpa Tio Canya
● 05.00h Tropical Riots Pd’s

Montblanc es converteix una nit més en l’epicentre musical dels Països Catalans
Montblanc es converteix una nit més en l’epicentre musical dels Països Catalans