Tot a punt per la 42a edició de la Cursa de l'Espluga

Un any més la Cursa Popular de l’Espluga de Francolí se suma a la causa solidària amb Noe Gaya

Esports

Tot a punt per la 42a edició de la Cursa de l'Espluga
Tot a punt per la 42a edició de la Cursa de l'Espluga

Dissabte de la Festa Major de l'Espluga de Francolí tindrà lloc la 42a edició de la Cursa atlètica que se celebrarà a les 7 de la tarda a la plaça Montserrat Canals i Carretera de Poblet a les Masies.

 

Aquesta cursa comprèn dues modalitats la de 15 km i la de 5 km. El recorrecut transcorre inicialment per l'entorn del municipi i a continuació s'enfila cap al Monestir de Poblet i les Muntanyes de Prades.

 

La cursa ja és tradicional per la intensa calor que passen les persones corredores, tot i això el Club Atlètic Espluguí, l'encarregat d'organitzar l'esdeveniment, avitualla en 7 punts amb molta aigua durant tot el recorregut.

 

Un any més la Cursa Popular de l’Espluga de Francolí se suma a la causa solidària amb Noe Gaya, una espluguina que pateix una lesió cerebral i que participa en l’activitat fent cinc quilòmetres amb una cadira especial.

 

Aquest any s'espera arribar als 400 corredors i corredores vinguts d'arreu del país. La cursa és una de les més antigues de Catalunya, fa 42 anys que se celebra i l'Espluga és el lloc de trobada de molts fondistes que es troben en la final de la temporada atlètica.  

 

També va ser de les primeres a introduir el sistema de control Championchip, un procés innovador en la seva època, per obtenir les classificacions de manera informatitzada i l’instant.

 

Tothom que vulgui seguir en directe la retrasmissió de la Cursa atlètica ho podrà fer a traves de l'Espluga FM Ràdio, gràcies a l'equip de l'Espluga Audiovisual. El programa especial començarà amb la prèvia de la competició, l'inici de la cursa i del seguiment minut a minut de l'esdeveniment amb diferents punts de connexió.

 

Si algú és vol apuntar a última hora a la cursa i ja no ho pot fer des de www.caesplugui.cat, el Club reserva un determinat número de dorsals al mateix dia de la cursa.

 

El Club Atlètic agraeix la participació de totes les persones que s'impliquen en l'organització d'aquest gran esdeveniment espluguí.