Tres dones detingudes per furtar a Montblanc

Se les imputa de tres furts en un any al mateix establiment de la capital de la Conca de Barberà

Montblanc

Els Mossos d’Esquadra van detindre a tres dones de nacionalitat espanyola de 56, 53 i 35 anys acusades de furtar productes de diferents establiments de Montblanc i de Valls. Les detencions es van produir el passat 17 de juliol.

 

La investigació es va encetar arran d’una denúncia que es va fer per part de l’encarregada d’un establiment de Montblanc que va denunciar que tres dones de mitjana edat van robar diversos productes valorats en 108 euros. El fet delictiu va quedar registrat per la càmera de seguretat i es veia com les dones es posaven els productes entre la roba que portaven. Els fets van passar a les 5 de la tarda del passat 18 de març.

 

Posteriorment arran de la investigació i la identificació de les autores es va poder relacionar el cas amb un altre furt del mateix dia, dues hores mes tard. En aquest cas va ser en un establiment de Valls i les dones van prendre productes de cosmètica i de neteja valorats amb mes de 400 euros.

 

També es va poder demostrar que en el mateix establiment de Montblanc que van robar el 18 de març, ho havien fet abans: el 21 d’agost del 2018 i a finals de gener del 2019.