El Museu de la Vida Rural de l'Espluga ha celebrat el Rusquet

Tothom ha gaudit de l’espectacle infantil “Parnassus i la llegenda del Drac”

L'Espluga de Francolí

El Museu de la Vida Rural de l'Espluga ha celebrat el Rusquet
El Museu de la Vida Rural de l'Espluga ha celebrat el Rusquet | Foto © Marc Lladó Quadrat

Un dels actes destacats de la Festa Major espluguina, és sens dubte, el Festival RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí que enguany ha arribat a la seva 7a edició i que va començar dijous dia 25, a les vuit del vespre, amb destacades veus recitatives i l'actuació musical final del duet vocal Tarta Relena. Durant l’acte, es disposarà de zona de menjar i beguda.

 

Avui dissabte, l'activitat ha continuat amb la celebració del Rusquet, amb l'espectacle infantil “Parnassus i la llegenda del Drac”, a càrrec de la companyia Els Salats i que ha començat a les 11 del matí, amb una molt bona assistència de persones, destacant els nens i nenes que van gaudir d'alló més.

 

Ahir divendres, el Festival RUSC va comptar amb un nou acte de la mà de Dolo Beltrán (Pastora) i Anna Carné, amb l'espectacle Vull les olives. Les dues artistes van inundar de música i poesia el jardí del museu amb un recital inusual, insospitat, prosaic, poètic, gamberrillo i auster alhora. Prèviament, els joves participants al taller de fotografia Construïm Mirades van presentar l’obra que han desenvolupat del 8 al 12 de juliol durant el taller de fotografia experimental i artística conduït per Marta Garcia i Oriol Segon.