Més de 15 activitats composen la Setmana de la Joventut de Solivella

Resta de pobles

Més de 15 activitats composen la Setmana de la Joventut de Solivella
Més de 15 activitats composen la Setmana de la Joventut de Solivella
Podeu seguir tota la informació de la Conca de Barberà al nostre Twitter

Els joves de Solivella es preparen per una setmana de la Joventut repleta d’activitats que han de començar el dilluns 5 d’agost amb una gimcana infantil i finalitzar el diumenge 11 amb un concurs de paelles i una festa Holi.
 

Des del dia 29, com a acte previ a la Setmana de la Joventut s’està duent a terme un torneig de futsal en col·laboració amb el Cargol Solivellenc. Es tracta d’una lliga de 5 equips, de 3 partits diaris i amb presència d’àrbitres federats. El torneig que té lloc a partir de les 20.00 h, finalitzarà el 6 d’agost amb els últims partits i l’entrega dels trofeus.


 

A banda, al llarg de tota la setmana tindrà lloc el joc de rol la Pastanaga Assassina, un joc on totes les persones participants són víctimes i assassines al mateix temps i que consisteix a eliminar els teus adversaris tocant-los l’esquena suaument amb una pastanaga. L’entrega de premis de la Pastanaga Assassina tindrà lloc el 15 d’agost a les 20.00 h a la pista esportiva.



El dimarts, 6 d’agost hi haurà Jocs Tradicionals a la plaça de la Diputació amb un berenar de tota la vida a càrrec del Grup Cultural de la Dona de Solivella. El dia 7 el Cargol Solivellenc ens ha preparat una cursa d’orientació que començarà a la plaça Major a les 18.30 h i que requereix inscripció a l’Ajuntament. A la nit, al Sindicat, es visionarà el primer episodi de una saga de terror. Els dos episodis restants es podran veure al mateix lloc i hora els dies 21 i 28 d’agost. Aquesta pel·lícula no és recomanada per a majors de 16 anys.



El 8 d’agost es realitzarà un torneig de FIFA a partir de les 11 del matí als baixos de Cal Mateu i un concurs de Karaoke a les 10 de la nit al bar de la piscina. El divendres els joves podran gaudir d’un parc mòbil i taller de reparació de bicicletes a la plaça de la Diputació, un bany nocturn a la piscina a partir de les 10 de la nit i un taller de cocktails a l’interior de la piscina per incentivar als joves a consumir begudes saludables i no alcohòliques.



El dissabte, 10 d’agost podrem escoltar el grup reusenc de pop rock Pockers que fan una gira per acomiadar-se dels escenaris amb el patrocini de Vermuts Miró. Aquest concert tindrà lloc a les 10 de la nit al Castell i hi haurà servei de barra i tapes.



El diumenge finalitza la Setmana de la Joventut amb un concurs de paelles que tindrà lloc a les 12.00 h al Poliesportiu. Per poder-hi participar cal inscriure’s a l’Ajuntament fins el divendres, 9 d’agost. Les bases es poden consultar al programa i tríptic.



La Setmana de la Joventut és organitzada per l’Ajuntament de Solivella i l’Associació Juvenil AiAi LuJuvent en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà, l’Associació Esportiva Cargol Solivellenc i Grup Cultural de la Dona de Solivella.