Natan Tarragó participa en el Handi-Art 2019 de Dinamarca

Entre el 21 i el 23 d’agost. Natan Tarragó presentarà dos quadres

Montblanc

Natan Tarragó participa en el Handi-Art 2019 de Dinamarca
Natan Tarragó participa en el Handi-Art 2019 de Dinamarca | Cedida

L’associació cultural de Naestved  Kulturforening  ha convidat l’artista barcelonès Natan Tarragó, afiliat a l’ONCE, al Festival Internacional Handi-Art 2019 que es celebrarà a l’aire lliure a Naestved  (Dinamarca) entre el 21 i el 23 d’agost. Natan Tarragó presentarà dos quadres: Abecedario simbólico y Di capacidad no discapacidad.

Outsider Art Fair Handi-Art és el festival internacional més antic que es fa a Dinamarca per a persones amb discapacitat. El seu objectiu és mostrar els coneixements i habilitats artístiques de les persones amb discapacitat, així com ser punt de trobada per fomentar les relacions artístiques entre persones amb discapacitat de diferents països i promoure el seu art. Aquest any participen cinc països.

Natan (Barcelona 1982) actualment té la seva residència a Montblanc “on em sento molt acollit  com un més i estic molt integrat’  i treballa amb l’organització Artistas Diversos de España. Va començar des de molt petit a pintar i a dibuixar. “El meu oncle Antonio Lavall pintor i escultor autodidacta, va ser qui va despertar el meu interès per la pintura. L’art era per a mi una manera de recrear-me personalment, de divertir-me i evadir-me de tot”, ha manifestat Natan. Un cop acabats els estudis de Batxillerat va realitzar un grau superior, que va finalitzar al 2011, a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona (EADT). La seva obra ha gaudit ja de diverses mostres. La següent exposició està prevista fer-se a Milà. Per Natan “l’art és un concepte que engloba totes les creacions realitzades per l’ésser humà per expressar la seva visió del món que l’envolta, ja sigui real o imaginària”. El seu art li permet expressar idees, emocions, percepcions i sensacions noves. L’ONCE, conscient de les inquietuds culturals dels seus afiliats, promou iniciatives amb el doble objectiu d’apropar l’oferta cultural existent i de promocionar les seves inquietuds creatives.