Els corredors del Team Nou Espai fan top ten al Campionat d’Espanya BTT, a Navarra

Es van trobar amb un circuit molt tècnic, amb fortes pujades i baixades ràpides, amb salts i un terreny molt arenós

Esports

Els corredors del Team Nou Espai fan top ten al Campionat d’Espanya BTT, a Navarra
Els corredors del Team Nou Espai fan top ten al Campionat d’Espanya BTT, a Navarra | Cedida

Els corredors de l’equip Nou Espai, Jonatan Larrosa, Jordi Garrido i Xavi Besora, van estar presents a Árguedas (Navarra) al Campionat d’Espanya de XCO de BTT. Es van trobar un circuit molt tècnic amb fortes pujades i baixades ràpides amb salts i un terreny molt arenós.  A més, amb la calor encara es feia més dur, ja que en alguns moments de la carrera es rondaven els 37 graus.

A les 9:00h es donava el tret de sortida dels màster 40: el Jordi Garrido on va completar 4 voltes i va entrar en  7è lloc  de la seva categoria. A les 9:01h sortien els màster 50 en la que Xavi Besora va completar 3 voltes  i va entrar en 10a posició màster 50. A les 10:40h  es donava el tret de sortida als corredors màster 30, Jonatan Larrosa on va completar 5 voltes i va entrar en 10a posició màster 30a.

També remarcar que la setmana anterior el Jonatan Larrosa, Sergi Mateu, Jordi Garrido i Xavi Besora es van desplaçar a Barruera a la Scott Marathon Cup, on el circuit constava de 50 quilòmetres amb 2000m de desnivell passant per les pistes d’esquí de Boi Taüll. Els resultats van ser: Jordi Garrido 1r Màster 40, Xavi Besora 2n Màster 50, Sergi Mateu 2n Màster 30 i Jonatan 9è Màster 30.