Aprovada l'ajut de millora del marge dret del Gaià per Santa Coloma de Queralt

La Diputació de Tarragona ha aprovat una nova concessió dels ajuts del PAM i entre ells hi ha aquest projecte colomí

Actualitat

Santa Coloma de Queralt
Santa Coloma de Queralt

La Diputació de Tarragona ha aprovat la concessió de més de 5 milions d'euros per a 101 municipis de la demarcació en la segona selecció del Pla d'Acció Municipal (PAM) 2019. D'aquests ajuts, més de 3 milions serviran per materialitzar inversions i els altres prop de 2 milions d'euros es destinaran a sufragar despesa corrent. Amb aquesta assignació, els ajuntaments podran realitzar actuacions de preserva del medi ambient, condicionament d'edificis d'ús social i millora de carrers i equipaments municipals, entre d'altres.

 

Aquests ajuts s'afegeixen als altres 5 milions d'euros que ja va concedir enguany la Diputació de Tarragona en la primera selecció del PAM al mes de maig. En total, l'anualitat del PAM 2019 injectarà prop de 10 milions d'euros als municipis i a les entitats descentralitzades del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

 

Entre les actuacions previstes amb el suport d'aquesta segona selecció del PAM 2019 hi ha la  protecció del marge dret del Riu Gaià a Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà) entre altres projectes