Aquest dissabte 24 d'agost arriba la segona edició de la Ganga Food Night a Montblanc

La cita serà al carrer Major i la plaça de Sant Miquel de dos quarts de 6 de la tarda fins a la mitjanit

Montblanc

Primera edició de la Ganga Food Night
Primera edició de la Ganga Food Night

La gran festa del comerç de Montblanc, la segona Ganga Food Night, se celebrarà aquest dissabte vinent, 24 d’agost, al carrer Major i la plaça de Sant Miquel.

Enguany, hi participaran 24 establiments comercials de diferents sectors, que situaran les parades al carrer per vendre productes a preus molt i molt rebaixats. L’altre gran sector que participa en la Ganga Food Night activament és l’alimentari, amb comerços especialitzats i artesans que preparen plats elaborats expressament per a la Ganga Food Night.

La presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) —entitat organitzadora de l’esdeveniment—, Montse Guinovart, explica: “La finalitat és apropar-nos als clients, mitjançant una festa que desitja aprofundir en la nostra tasca habitual de fidelització i promoció del nostre comerç de proximitat que portem a terme tot l’any a través de les diferents campanyes. És també una gran ocasió per veure i compartir estona amb els nostres clients habituals, en un ambient diferent i distès. Un altre objectiu destacat és vendre els estocs de productes de primera qualitat, aquí a preus rebaixadíssims.”

L’oferta gastronòmica anirà a càrrec de 8 establiments, que oferiran menjars preparats per ells, acompanyats de vins i cava de la comarca. En aquest sentit, Guinovart considera que la Ganga Food Night, que va atraure centenars de persones l’any passat, “esdevé un aparador de l’oferta alimentària artesana dels establiments de la vila”.

La Ganga Food Night començarà a dos quarts de 6 de la tarda, amb un espai decorat i amb més zones per asseure’s a gaudir de les degustacions. A aquesta hora, s’espera públic sobretot familiar. La festa estarà en marxa fins a la mitjanit, i si a la tarda un DJ punxarà música, a la nit el grup de jazz i versions Big Ones —amb la col·laboració de Sara Hernàndez— hi tocarà en directe. També hi haurà una sessió de ioga gratuïta, oferta per Yoga’n’Sun que se celebrarà a les 7 de la tarda dins l’església de Sant Francesc.