L'espectacle de Peyu, desperta apludiments i riures a Blancafort

La localitat continuarà amb uns intensos dies de Festa Major

Comarques

L'espectacle de Peyu, desperta apludiments i riures a Blancafort
L'espectacle de Peyu, desperta apludiments i riures a Blancafort

Blancafort ja està immersa en la seva Festa Major d'aquest estiu 2019, que es perllongarà fins dilluns dia 26 i durant aquests primers actes, ha destacat l'espectacle del popular Peyu, “L’Home Orquestra”, que ha omplert la zona de l’envelat i ha aixecat força rialles i aplaudiments.

 

Dissabte, 24 d’agost, els actes començaran amb una sessió de contacontes i un taller de pintura corporal al migdia. Ja a la tarda tindrà lloc la trobada gegantera que organitza l’Associació de Geganters de Blancafort. La música del dissabte vindrà de la mà del grup orquestral Repoker, que oferiran el ball de tarda i el ball de nit a l’envelat. D’altra banda, a la plaça del Sindicat, passada la mitjanit es comptarà amb les versions d’All Covers seguit de discomòbil.

 

El diumenge se celebrarà la missa solemne de festa major seguida de les sardanes amb la Cobla Ciutat de Cervera. Ja a la tarda s’ha programat l’espectacle visual “Els Bucaneers”. També diumenge hi haurà ball llarg a l’envelat amb el quintet Café Latino.

 

El darrer dia de la Festa Major de Blancafort serà el dilluns 26 d’agost, jornada en què la Societat de Caçadors La Pau ha organitzat el tir a la diana i una xocolatada popular. Per cloure la festa, a les nou de la nit es farà el típic sopar popular del gos, a l’envelat, que es tancarà amb el ball de Teclats Vicenç.