La música del Festival Essències torna a Montblanc aquest cap de setmana

Bones expectives pel que fa l’aforament: la venda anticipada, un 15% per sobre de les xifres de l’any passat

Montblanc, Actualitat

| Foto © Marc Lladó Quadrat

Tot a punt perquè aquest cap de setmana a Montblanc es pugui gaudir de les actuacions de grans noms de l’actual escena del jazz i del rock, com The Sey Sisters, Gorka Benítez Trío,  Perico Sambeat Flamenco Quartet i Carles Benavent Trio + Tomasito, Namina, Gerard Quintana, Quimi Portet o Xarim Aresté 

La proposta musical es complementarà amb foodtrucks, tots originaris de la regió que oferiran producte local, cervesa artesana i una mostra de vins i caves de la DO Conca de Barberà, com -entre d’altres- Vins de pedra, Celler Carles Andreu, Clos Montblanc o Gerida Vins

 

Essències 2019: dues nits de música a peu de la muralla de Montblanc

La nova edició del Festival Essències ja és aquí. Montblanc s’omplirà aquest cap de setmana de música a peu de la muralla.

La primera nit, la de divendres 30, serà la nit de Jazz i vi, amb les actuacions de The Sey Sisters, Gorka Benítez Trío,  Perico Sanbeat Flamenco Quartet i Carles Benavent Trio + Tomasito.

I la nit de dissabte dia 31 serà el torn del rock i la cervesa, amb els concerts de Namina, Gerard Quintana, Quimi Portet i Xarim Aresté.

 

Canvi d’ordre en dues de les actuacions de dissabte

Per aquesta segona nit s’ha donat un canvi menor en la programació, amb un intercanvi d’ordre de les actuacions de Quimi Portet i Xarim Aresté, que serà qui tancarà aquesta edició de l’Essències. Per tant, el concert de Quimi Portet tindrà lloc finalment a les 22h, i l’actuació de Xarim Aresté serà a les 23.30h.

 

La venda, millorant les xifres de l’any passat

A pocs dies de l’inici del festival, ja tenim algunes xifres pel que fa la venda anticipada: les entrades s’estan venent a millor ritme que l’any passat, amb un percentatge del 15% superior respecte el 2018. Així que les expectatives, pel que fa la venda general i l’aforament, són positives. L’aposta per oferir una programació de qualitat a uns preus molt assequibles (l’entrada d’una sola nit serà de 15€, i l’abonament per totes dues nits per 24€), està, doncs, funcionant i el públic respon.

 

Essències no és només música, també hi trobareu gastronomia amb producte local

Un dels trets bàsics i definitoris de l’Essències sempre ha estat proposar el maridatge de la música i el paladar. Perquè el talent sempre brilla més quan ve ben acompanyat.

Pel que fa la beguda, al recinte el públic hi trobarà cervesa artesana i una mostra de vins i caves de la D.O. Conca de Barberà amb la presència de -entre altres- Vins de pedra, Celler Carles Andreu, Clos Montblanc o Gerida Vins (cada celler aportarà entre 4 i 6 representacions dels seus productes).

Completaran la oferta gastronòmica cinc FoodTrucks,  tots originaris de la comarca que basaran la seva oferta en el producte local i oferiran un ampli i variat ventall d’especialitats i sabors per a tots els gustos.

Us detallem la relació de camionetes i les respectives propostes:

Gustus - burguers veganes, gyozas de verdures, tabulé de quinoa amb crudités i sindria, croquetes...

La Barraca - pizzes

Hermanos Parrilla – carns a la brasa, parrillada argentina...

Illa - ous estrellats, bikinis, patates, crispetes i cafés

Xixuneta - gelats artesans

 

Programació divendres 30 d'agost

- 19.30 h. The Sey Sisters

- 20.45 h. Gorka Benítez Trío

- 22 h. Perico Sanbeat Flamenco Quartet

- 23.30 h. Carles Benavent Trío + Tomasito

 

Programació dissabte 31 d'agost

- 19.30 h. Namina

- 20.30 h. Gerard Quintana

- 22 h. Quimi Portet

- 23.30 h. Xarim Aresté