Tortosa acollirà una exposició retrospectiva de Terrània

La mostra es podrà veure del 5 al 28 de setembre a l’Escola d’Art i Disseny de la localitat

Montblanc

Tortosa acollirà una exposició retrospectiva de Terrània
Tortosa acollirà una exposició retrospectiva de Terrània | Cedida

El proper 5 de setembre a les 7 de la tarda tindrà lloc a Tortosa la inauguració de l’exposició “Terrània, 17 anys de ceràmica a Montblanc”, una mostra del fons ceràmic que l’Ajuntament de Montblanc ha anat adquirint al llarg de la trajectòria del festival. El lloc escollit és l’Escola d’Art de la Diputació de Tarragona ubicada a la plaça de Sant Joan del centre històric de la capital de les Terres de l’Ebre.

L'exposició es podrà visitar fins al 28 de setembre, de dilluns a divendres de 10 h a 20 h i els dissabtes de 18 h a 20.30 h. Les peces que la configuren s’han anat adquirint cada any per part de l’organització de Terrània. Corresponen al ceramistes que han realitzat l’exposició central del Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc i als ceramistes que han guanyat el concurs a la millor obra exposada en l’espai de venda.

És el quarta vegada que es realitza aquesta exposició retrospectiva. La primera fou a Montblanc l’any 2012, en ocasió del 10è aniversari del festival. El 2014 sortí a Barcelona, a la seu de l’Associació de Ceramistes de Catalunya. I el 2017, en el 15è aniversari de Terrània, es va fer a Tarragona, al Palau de la Diputació.